SmartphonesStiri

BlackBerry Passport anuntat oficial

blackberry passport anuntat

BlackBerry Passport anuntat oficial

BlackBerry Passport anuntat astazi, fiind un smartphone de dimensiunea unui pasaport real. Da, chiar atat de mare si de lat, compania sustinand ca astfel, noua tastatura ofera o acuratete de 4 ori mai mare fata de o tastatura virtuala, reducand greselile de scriere (typo) cu pana la 74%.

Este un aspect interesant, insa e aproape imposibil de folosit cu o mana, si aparent, destul de incomod in buzunar, datorita latimii sale. BlackBerry Passport anuntat cu specificatii high-end, cum ar fi un display de 4.5 inch si o rezolutie de 1440 x 1440, cu o densitate de 453 pixeli per inch. Are un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.2 GHz, o memorie RAM de 3GB, 32GB memorie interna, iar daca nu e de ajuns o putem extinde prin cardul microSD. Camera foto de pe spate este de 13 megapixeli cu OIS (Optical Image Stabilization). Bateria este destul de puternica, fiind de 3.450 mAh, avand ca sistem de operare, BlackBerry 10.3.

Telefonul a fost lansat astazi, si deja disponibil pe cateva piete din lume, compania sustinand ca pana la sfarsitul anului, peste 30 de tari vor primi noul dispozitiv pentru comercializare, inclusiv Romania. BlackBerry Passport are un pret de $599.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!