SmartphonesStiri

La precomanda Galaxy Alpha prin Telekom Romania

precomanda galaxy alpha

Primul smartphone realmente premium lansat de Samsung Electronics anul acesta, este de astazi, 24 septembrie, disponibil la precomanda de la operatorul Telekom Romania.

Samsung Galaxy Alpha impresioneaza prin rama metalica si design-ul elegant care pastreaza in mare linia produselor din gama Galaxy.

Galaxy Alpha este pregatit pentru retelele 4G+, are un ecran tactil de 4.7 inci, o camera foto de 12MP ce poate filma la rezolutie UHD (4K), procesor octa-core ( 4 nuclee de 1.8GHz + 4 nuclee de 1.3GHz), 2GB RAM, 32GB spatiu intern si baterie de 1.860 mAh.

Poti precomanda Galaxy Alpha de la Telekom Romania la pretul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni (19,95 euro / luna si TVA inclus). Acest abonament ofera nelimitat comunicare nationala, internationala in Zona 1 si in retea, SMS-uri nationale si in retea, 750 MB trafic de date national la viteza de pana la 150 Mbps, 100 de minute internationale in Zona 2 (retele mobile din Europa)si 100 de minute valabile atunci cand se utilizeaza serviciul roaming.

In plus, operatorul ofera si o promotie pentru contractele incheiate pe 2 ani pana la 31 octombrie. Astfel, abonatii primesc 375 MB trafic de date aditional recomandat lunar in primele 12 luni ale perioadei contractuale (dupa depasirea acestuia, viteza scade pana la 128 kbps). Smartphone-ul este disponibil si fara contract, la pretul de 2.399 lei. Ce e interesant, e ca pretul intreg, este cu cel putin 400 lei mai ieftin, decat daca l-ai precomanda din magazinele de retail, la fel si la Vodafone.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul operatorului sau in magazinele locale Telekom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!