GamingPLAYSTATIONStiriVideosXBOX

Bungie dezvaluie Destiny, un MMORPG Sci-Fiction cu elemente de FPS

Destiny Bungie Activision

Bungie sau mai bine spus dezvoltatorul francizei HALO pana de curand (in prezent 343 Industries a lansat Halo 4) pregateste impreuna cu Activision noul proiect science-fiction denumit DESTINY, o combinatie de MMORPG presarat cu elemente first-person-shooter, cel putin asa il descriu angajatii companiei.

Astazi a fost lansat primul trailer/documentar al jocului Destiny dintr-o serie de mai multe astfel de videoclipuri, care ne dezvaluie planeta Pamant intr-un viitor indepartat, unde omenirea nu mai este rasa dominanta, ci mai degraba o rasa care lupta pentru supravietuire, luptand impotriva altor rase extraterestre.

Actiunea jocului are loc in sistemul nostru solar, mediu inconjurator fiind creat si simulat astfel incat developerii nu vor fi nevoiti sa intervina asupra lui, ci mai degraba acesta se va genera singur si in timp real, astfel  jucatorii vor beneficia de o experienta unica. Inca nu stim exact la ce se refera Bungie in legatura cu acest mediu simulat care se genereaza in mod independent, insa mai mult ca sigur vom afla din urmatoarele videoclipuri ce vor fi lansate pana la data lansarii oficiale a jocului.

Un alt amanunt dezvaluit de producatori este acela ca jocul se va intinde pe o perioada de 10 ani de zile (ani reali), timp in care jucatorii vor avea un intreg sistem solar la dispozitie pe care sa il exploreze. Destiny se anunta a fi un blockbuster in lumea gaming-ului, un joc in care s-a investit mare parte din resursele companiei Bungie, atat din punct de vedere finaciar, cat si ca mana de lucru.

Destiny a fost anuntat momentan doar pentru consolele Xbox 360 si PlayStation 3, dar cu siguranta ca va fi disponibil si pe alte platforme, inclusiv PC.

httpvh://youtu.be/EwOUi4JDC4o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!