EvenimenteStiriTech

Cosmote ofera detalii noi despre reteaua propie 4G

Lampros Iskos, CTO COSMOTE Romania

Intr-un eveniment ce a avut loc astazi in capitala, COSMOTE Romania a prezentat cele mai reecnte dezvoltari aduse retelei sale broadband, prin intermediul unei sesiuni demo live. Compania se indreapta gradual catre tehnologia 4G, primul pas in aceasta directie fiind deja facut inca de anul trecut (luna decembrie), prin extinderea vitezei oferite de reteaua de date pana la 43,2 Mbps la nivel national.

“COSMOTE Romania ofera in prezent cea mai mare viteza 3G, 43,2 Mbps, cu cea mai buna acoperire si nu ne vom opri aici. Reteaua COSMOTE de 43,2 Mbps va fi disponibila in 153 de orase si 900 de localitati din Romania, acoperind 47% din populatie, pana la finalul primului trimestru din 2013. Incepand din aprilie 2014, dupa alocarea noului spectru de la ANCOM, serviciul de date oferit prin tehnologia LTE va fi disponibil la capacitate maxima in termeni de calitate si acoperire geografica, in special in zonele cu densitate mare a populatiei. Astfel, reteaua de datea COSMOTE Romania, ce ofera deja cea mai buna viteza,cu cea mai mare acoperire din Romania, va deveni si mai performanta”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer, COSMOTE Romania (foto sus).

Incepand din luna aprilie, clientii COSMOTE vor avea acces la tehnologia 4G in cateva orase din tara, inclusiv Bucuresti.

Prioritatea noastra este sa oferim excelenta in experienta de utilizare a tehnologiei 4G atat prin intermediul modemurilor, cat si al tabletelor sau al terminalelor. Prin urmare, toate eforturile noastre vizeaza acest scop. Avem in derulare proiectarea celor mai bune produse bazate pe aceasta tehnologie, in functie de nevoile identificate in piata. Acestea vor fi dezvoltate gradual in perioada imediat urmatoare. Totodata, incepand de astazi si pana la finalul lunii aprilie 2013, pasionatii de tehnologie sunt invitati in magazinul COSMOTE din Baneasa Shopping City Bucuresti pentru a testa serviciile 4G care vor fi disponibile in curand in oferta noastra comerciala”, a adaugat Panos Makris, Chief Commercial Officer,COSMOTE Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!