StiriTelecom

Abonamentele Business RED aduc noi beneficii clientilor Vodafone Business

business-red

Abonamentele Business RED ofera noi beneficii

De astazi, Vodafone Romania imbogateste portofoliul de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Astfel, clientii dispun de minute, mesaje si trafic de date in roaming incluse in pachetele Business RED, de noi beneficii pentru toate planurile tarifare, dar si de doua noi abonamente.

Clientii business noi sau existenti pot opta pentru orice abonament Business RED, bucurandu-se de aceeasi experienta de navigare online si in roaming, cu trafic de date inclus, valabil in 45 de tari, ce porneste de la 250MB pentru noul RED Start si ajunge pana la 2GB cu noul pachet RED Top.

Pentru cei care calatoresc in strainatate si folosesc unul dintre abonamentele Business RED: RED Extra (29 euro/luna), RED 45 (45 euro/luna) si RED Top (75 euro/luna), beneficiaza gratuit de apeluri nelimitate primite in roaming, daca se afla in una din cele 45 de tari.

Mai mult decat atat, clientii de companii care efectueaza des convorbiri internationale primesc beneficii suplimentare, astfel ca minutele nationale din pachetele White Smart si White Top pot fi folosite si international, pe mobil, catre destinatii din Europa. Iar clientii ce au un abonament RED Start (23 euro/luna) sau mai mare, beneficiaza de minute dedicate convorbirilor internationale, indiferent de destinatie.

Clientii pot opta pentru doua abonamente noi: RED Start si White Top. RED Start (23 euro/luna) ofera apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, 250 de minute internationale si 400  de minute in roaming, plus 750MB trafic de date national, dar si 250MB trafic in roaming.

Abonamentul White Top ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea, 300 de minute in orice retea nationala si catre retelele internationale fixe si mobile, dar si 750MB trafic de date, la pretul de 20 euro/luna. Mai multe detalii despre abonamentele Business RED si noile beneficii puteti gasi pe pagina Vodafone Business.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!