Camere FotoStiri

Canon anunta noul obiectiv KJ20x8.2B KRSD 2/3” HD

Obiectiv Canon - KJ20x8.2B KRSD

Canon anunta lansarea noului KJ20x8.2B KRSD, un obiectiv de zoom 2/3” HD multifunctional, proiectat pentru a oferi performanta de inalta calitate intr-un pachet compact si usor. Noul obiectiv, combina tehnologia optica Canon cu un pret accesibil, este ideal pentru operatorii video ce au nevoie de calitate superioara pentru filmari precum evenimente corporate, filme educationale, documentare sau nunti.

Mai multe detalii tehnice gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

BUCUREŞTI, ROMÂNIA, 17 decembrie 2012Canon anunţă lansarea noului KJ20x8.2B KRSD- un obiectiv de zoom 2/3” HD multifuncţional, proiectat pentru a oferi performanţă de înaltă calitate într-un pachet compact şi uşor. Noul obiectiv, care combină tehnologia optică Canon cu un preţ accesibil, este ideal pentru operatorii video ce au nevoie de calitate superioară pentru filmări precum evenimente corporate, filme educaţionale, documentare sau nunţi.

KJ20x8.2B KRSD oferă, pe lângă designul compact, specificaţii impresionante care garantează performanţele şi operabilitatea avansate. Obiectivul cu zoom 20x oferă o viteză maximă de 1.0 secunde pentru zoom pe întreaga distanţă focală şi o distanţă minimă faţă de obiect de 10mm, cu Macro. Distanţa focală variază de la superangularul 8,2mm (unghi de 60,7 grade cu aspect 16:9) până la 168mm, cu o diafragmă maximă f/1.9 pentru posibilităţi de operare excelente – toate într-un corp ce cântăreşte doar 1,25kg.

Performanţă optică care surclasează competiţia

Noul obiectiv a fost dezvoltat pentru a livra performanţe optice superioare celor ale competitorilor din categoria sa. Cu un control MTF mai bun pe întregul plan de imagine, o minimizare a aberaţiilor cromatice o şi o maximizare a contrastului, obiectivul oferă niveluri de claritate superbe.

Contrastul este maximizat mulţumită reducerii substanţiale a reflexiilor externe şi interne. Obiectivul oferă control mai strict asupra distorsiunilor geometrice la setările pentru unghi larg, în timp ce caracteristicile spectrelor de refracţie sunt la standardele colorimetrice HDTV. Distribuţia optimizată a luminii relative înseamnă mai multe setări pentru diafragma deschisă, luminozitate uniformă, claritate a imaginii excelentă şi contrast înalt, pentru ca operatorii să fie siguri că vor avea înregistrări HD clare.

Tehnologii avansate pentru imagini clare

Performanţa optică superioară a Canon KJ20x8.2B KRSD poate fi atribuită gamei Canon de inovaţii tehnice. Un nou design include elemente optice de precizie şi tratări multilayer, precum şi Canon Internal Focus – un sistem ce îmbunătăţeşte controlul asupra aberaţiilor cromatice. Obiectivul încorporează, de asemenea, şi Shuttle Shot, un sistem digital ce permite operatorilor să facă un zoom precis între distanţele focale preprogramate, instant şi în momentele decisive.

Solid, sigur şi prietenos cu mediul

KJ20x8.2B KRSD a fost produs respectând toate standardele Canon de protejare a mediului.De asemenea, obiectivul beneficiază de o gamă de caracteristici de design user-friendly, precum unitatea compact drive montată pe obiectiv, care a fost proiectată ergonomic la un unghi de 12,5 grade pentru a îmbunătăţi operabilitatea şi balansul. La fel ca şi celelalte obiective Canon din gama curentă, şi acest model a fost gândit pentru a fi prietenos cu mediul, eliminând din producţie materialele şi substanţele cu potenţial negativ. Designul de top face ca obiectivul să fie potrivit în foarte multe situaţii, oferind o flexibilitate extraordinară, care completează performanţele avansate.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!