APLICATIIiOSStiriTech

RomTelecom anunta lansarea aplicatiei ClickShop pentru iPad si o platforma dedicata companiilor

aplicatia oficiala Clickshop tableta iPad Romtelecom

RomTelecom anunta lansarea aplicatiei Clickshop pentru iPad si o platforma dedicata companiilor (business). Compania sustine ca aceasta lansare de aplicatie ar fi o premiera pe piata magazinelor online de retail din Romania, ea oferind o experienta optimizata pentru tabletele Apple iPad.

Sincer, nu stiu cata nevoie are un utilizator de iPad, de o astfel de aplicatie cand poate la fel de usor sa cumpere direct din browser-ul nativ Safari sau cu oricare alt browser de pe App Store.

Descarca aplicatia ClickShop.ro de pe AppStore.

Mai multe detalii in comunicatul de presa de mai jos.

[showhide]

Clickshop, mall-ul online al Romtelecom, oferă două noi facilități clienților săi:

  • Utilizatorii persoane fizice își pot face cumpărăturile și de pe iPad, datorită aplicației disponibile în App Store;
  • Clienții companii își pot plasa de acum comenzile pe o platformă care le este dedicată în exclusivitate – www.clickshop.ro/business. 

În premieră pe piața magazinelor online de retail din România, utilizatorii clickshop.ro care folosesc iPad-uri au parte de o experiență de cumpărături optimizată, aplicația disponibilă pentru download oferind informații complete despre produsele disponibile și asigurând comenzi securizate.

În plus, a fost dezvoltată o platformă exclusiv pentru clienții companii, www.clickshop.ro/business, unde aceștia beneficiază de oferte personalizate, informații despre produse, prețuri și stocuri în timp real precum și de recomandări de produse alternative. De asemenea, un call center dedicat apelabil la 021 9227 și adresa dedicată b2b@clickshop.ro sunt la dispoziția clienților business. Platforma poate fi accesată doar pe baza unui cont activ, iar toate prețurile produselor sunt afișate fără TVA pentru o mai mare relevanță pentru acest tip de clienți. În plus, toate companiile care își activează contul pe  www.clickshop.ro/business beneficiază de o reducere de 10% la prima achiziție.  De asemenea, clienții companii pot beneficia de prețuri preferențiale în funcție de numărul și valoarea comenzilor anterioare prin alocarea lor in grupuri de discount dedicate.

Prin lansarea acestor două noi facilități pentru cumpărătorii online din România, Clickshop se va remarca și mai mult pe o piață a comerțului online foarte dinamică și aflată într-o continuă creștere. Un exemplu concret îl reprezintă chiar ziua de Black Friday, atunci când Clikshop.ro a avut o creștere de 2600% a numărului de comenzi comparativ cu aceeași zi a anului trecut, având în această zi peste 170.000 de vizitatori unici,” a declarat Olaf Lausen, Director Dezvoltarea Afacerii, Romtelecom.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei de pe clickshop.ro, transportul este gratuit.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!