Camere FotoStiri

Canon lanseaza 9 echipamente foto, un DSLR, o serie de PowerShot-uri si cateva IXUS

echipamente foto

Canon anunță astăzi lansarea unui număr impresionant de 9 (nouă) echipamente foto printre care o cameră digitală DSLR, camere digitale compacte și accesorii, reunite în cea mai captivantă colecție de noi beneficii Canon. Multipla lansare Canon confirmă, o dată în plus, experiența inegalată în imagistică și reflectă, totodată, angajamentul strategic al companiei de a-și ajuta clienții să facă un pas înainte în demersul lor de a-și îmbunătăți calitățile fotografice.

Reprezentantiv pentru gama DSLR în această nouă colecție este aparatul EOS 1200D, lansat în paralel cu aplicația EOS Companion; acest DSLR pentru începători și aplicația pentru

smartphone facilitează pentru oricine primii pași în realizarea fotografiilor perfecte. Alte patru modele noi se alătură gamei PowerShot: PowerShot GI X Mark II, ce oferă performanțe la standardele unui DSLR într-un corp compact; PowerShot SX700 HS este cel mai subțire aparat cu zoom optic 30x realizat de Canon; camera rezistentă la socuri , subacvatică, PowerShot D30 și o ultimă apariție din gama PowerShot, PowerShot S200. Pe lângă acestea, mai sunt prezentate trei noi modele IXUS, care permit utilizatorilor să realizeze cu stil fotografii deosebite: IXUS 155, IXUS 150 și IXUS 145. În cele din urmă, recenta colecție este completată de un nou blitz, Macro Ring Lite MR-14EX II, conceput pentru profesioniști și amatorii pasionați de macrofotografie.

EOS 1200D – ușurința de a face fotografii frumoase cu un DSLR

Conceput pentru cei care cumpără pentru prima oară un aparat DSLR, dar care își doresc rezultate impresionante de la prima încercare, modelul EOS 1200D combină performanțele sistemului Canon EOS cu o suită de comenzi intuitive, ușor de utilizat și moduri de fotografiere automată, care asigură surprinderea unor imagini ce vor face mai frumoase orice amintire si pot fi capturate într-un mod simplu, de persoane cu orice nivel de aptitudini. Printre caracteristicile importante se numără:

Noua aplicație EOS companion și un ghid de pornire ușor de parcurs, care ușurează învățarea configurației butoanelor și funcțiilor aparatului, astfel încât utilizatorii să poată face cu mai multă încredere primii pași în surprinderea, capturarea momentelor speciale

O serie de funcții ușor de utilizat printre care Scene Intelligent Auto, Video Snapshot și Creative Filters care fac posibilă obținerea unor fotografii și clipuri video de înaltă calitate printr-o simplă apăsare de buton

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II – Performanță la nivel DSLR, portabilitate PowerShot

Un nou aparat foto compact reprezentativ, succesor al PowerShot G1 X, PowerShot G1 X Mark II oferă cele mai bune performanțe imagistice obținute vreodată cu o cameră compactă Canon. Cu o calitate a imaginii comparabilă cu un DSLR și ergonomie ridicată și cu caracteristicile seriei de mare succes PowerShot G, reprezintă completarea perfectă pentru orice trusă profesionistă. Proiectat pe baza comentariilor și sugestiilor oferite de fotografi, el prezintă noi funcții ce permit un nivel remarcabil de performanță și control:

Un senzor mare tip Canon 1,5 CMOS oferă o adâncime redusă a câmpului comparabilă cu cea dată de un senzor DSLR din gama APS-C, ceea ce îl face ideal pentru fotografii portret profesioniste și macrofotografie

O nouă lentilă super-luminoasă f/2,0-3,9 , care menține o deschidere largă f/3,9 chiar cu zoom complet, ceea ce oferă performanțe excelente la nivel de luminozitate redus și posibilitatea de a controla adâncimea câmpului.

Inelele duale de control aflate pe obiectiv, complet personalizabile, ușurează și accelerează obținerea rezultatului fotografic dorit. Inelele Step și Continuu, plasate ergonomic, oferă un fiabil control incremental al parametrilor, inclusiv pentru zoom, deschidere și viteza obturatorului.

Un sistem îmbunătățit AiAF cu 31 de puncte AF comparativ cu cele 9 ale PowerShot G1X, care îmbunătățesc capacitatea aparatului de a focaliza precis pe subiect la capturarea imaginilor cu adâncime redusă a câmpului.

PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HS – Aparatul cel mai subțire cu zoom optic 30x realizat vreodată de Canon

Combinând inovațiile Canon în domeniul lentilelor cu un corp subțire, de 34,8mm, proiectat de experti, PowerShot SX700 HS este ideal pentru capturarea momentelor speciale la calitatea pe care o merită. O lentilă de unghi ultra larg, de 25 mm, proiectată cu precizie, oferă flexibilitatea de a captura priveliștea unui peisaj pitoresc de mari dimensiuni, în timp ce lungimea focală impresionantă – 30x zoom – oferă în paralel libertatea de a apropia orice detaliu aflat la distanță.

PowerShot D30 – Fotografii de mai mare profunzime sub apă

PowerShot D30

Conceput pentru aventură, PowerShot D30 este ideal pentru amatorii de senzații tari – aparatul compact și subacvatic, care funcționează până la 25 metri sub apă – oferind o calitate superioară a imaginii și culori naturale izbitoare, chiar în condiții de luminozitate redusă. Rezistent la șoc prin cădere până la 2,0m, la îngheț până la -10 °C și la acțiunea prafului, PowerShot D30 este ideal pentru drumeții în zăpadă, ascensiuni montane sau explorări subacvatice.

PowerShot S200 – Împărtășiți-vă creativitatea cu un PowerShot ce poate fi luat oricunde

PowerShot-S200

PowerShot S200 este fidel tradiției seriei de succes PowerShot S, oferind o spectaculoasă calitate a imaginii și acces facil la setările manuale într-un design modern, compact, având o mulțime de funcții perfecte pentru cei care caută să fie cu un pas mai departe în fotografie. O lentilă cu unghi ultra-larg și luminozitate f/2,0, în combinație cu un senzor de sensibilitate sporită de 10,1 Megapixeli CCD, oferă mai multă flexibilitate pentru capturarea unor imagini creative în situații dificile.

IXUS 155, IXUS 150 și IXUS 145 – potrivite stilului tău

IXUS 150

Trei noi modele elegante și compacte, cu zoom generos, ușor de utilizat se alătură seriei IXUS, care s-a bucurat de aprecierea criticilor. IXUS 155 combină calitățile procesorului de imagine DIGIC oferit de Canon, un zoom optic de 10x și un senzor de 20 MP cu designul inconfundabil, elegant, al camerelor IXUS – ceea ce îl face aparatul perfect pentru capturarea fotografiilor și clipurilor prietenilor, la spectacole sau seri petrecute în oraș. Camerele pentru începători IXUS 150 și IXUS 145, fiecare cu câte un senzor de 16 Megapixeli și zoom optic 8x, sunt ideale pentru fotografii începători, având moduri de funcționare ușor de utilizat, filtre creative și imagini de înaltă calitate.

Macro Ring Lite MR-14EX II – iluminează lumi necunoscute

Macro Ring Lite MR-14EX II

Conceput pentru fotografi profesioniști, pasionați de macrofotografie, blitzul Macro Ring Lite MR-14EX II oferă flexibilitate incredibilă pentru iluminarea și fotografierea unei game variate de subiecte. Compatibil cu gama completă Canon DSLR EOS, el oferă fotografilor măsurarea complet automată a intensității blitzului E-TTL II pentru ca expunerile să fie precise și corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!