Stiri

Stefan Slavnicu, noul CTO al Orange Romania

Începând din luna februarie 2014, Stefan Slavnicu preia funcţia de Chief Technology Officer în cadrul Orange România.

stefan slavnicuŞtefan Slavnicu are o carieră de 14 ani în cadrul companiei şi o experienţă bogată în departamentul tehnic. El este alături de echipă din anul 2000 şi şi-a construit cu perseverenţă şi dedicare o carieră impresionantă, trecând de la funcţia de Network Expert, la cea de Core Network Manager şi ajungând în anul 2011 Head of Infrastructure Expansion.

De-a lungul carierei sale, Ştefan a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști în tehnologie, creând alături de ei strategia tehnică pentru serviciile de voce şi date mobile. De asemenea, s-a ocupat de coordonarea echipei tehnice implicate în obţinerea licenţelor, un pas ce a asigurat oferirea unei experienţe plăcute clienţilor din România şi pregătirea reţelei pentru noile tehnologii.

Din poziţia de CTO, Ştefan Slavnicu va crea şi se va asigura de implementarea corectă a strategiilor şi politicilor tehnice, asigurând calitatea reţelei şi susţinând strategia generală a companiei.

În vârstă de 36 de ani, Ştefan Slavnicu a absolvit un program EMBA în cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum şi un program de doctorat în Telecomunicaţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti. Ştefan este căsătorit şi are doi copii, iar printre pasiunile sale se numără muzica, lectura şi baschetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!