Camere FotoStiri

Canon lanseaza alte doua aparate foto compacte PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS

Canon a anunta la mijlocul acestei saptamani doua aparate foto compacte – PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS cu care isi completeaza portofoliul de aparate foto compacte cu un adevarat superzoom optic de 30x, respectiv 16x. Cele doua aparate foto compacte sunt potrivite pentru acele persoane ce isi doresc un aparat usor de utilizat, cu 16 megapixeli, ecran LCD de 7,5 cm si posibilitatea de înregistrare video HD.

Modelul Powershot SX500 IS este cel mai mic aparat foto din lume cu zoom optic de 30x, oferind flexibilitatea de a surprinde subiectii de la distanta, aparatul remarcandu-se printr-un corp elegant si compact. In timp ce PowerShot SX160 IS dispune de un zoom optic impresionant de 16x într-un corp compact, astfel incat momentele memorabile pot fi capturate indiferent de distanta dintre fotograf si actiune.

Specificatii PowerShot SX500 IS:

 • Camera ultra-zoom 30x cu obiectiv superangular de 24mm
 • 16 Megapixeli
 • Intelligent IS
 • Ecran LCD de 7,5 cm
 • Mod Smart Auto cu detecţie a 32 scene
 • Înregistrare HD (720p) cu HDMI
 • Zoom Framing Assist
 • Creative Filters
 • Funcţie Full Manual
 • Funcţie Face Detection

Specificatii PowerShot SX160 IS:

 • Zoom optic 16x, obiectiv superangular Canon de 28mm
 • 16 Megapixeli
 • Intelligent IS
 • Ecran LCD de 7,5 cm; Funcţia Hints & Tips
 • Mod Smart Auto cu detecţie a 32 scene
 • Înregistrare HD cu HDMI
 • Creative Filters
 • Funcţie Full Manual
 • Filmare iFrame
 • Baterii AA

Deocamdata nu avem preturile la care aceste doua camere foto vor ajunge pe rafturile magazinelor de la noi. Mai multe detalii in curand. Pentru alte detalii tehnice despre aceste doua modele dati click pe comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

BUCUREŞTI, ROMÂNIA, 22 august 2012 – Canon dezvăluie astăzi două noi completări ale portofoliului de aparate foto compacte și puternice  superzoom – PowerShot SX500 IS și PowerShot SX160 IS. Ideal pentru a te apropia cât mai mult de acțiune, SX500 IS PowerShot este cel mai mic aparat foto din lume cu zoom optic 30x[i], oferind flexibilitatea de a surprinde subiecții de la distanță, aparatul remarcându-se printr-un corp elegant și compact. Pentru familiile care doresc un aparat de fotografiat de care se poate bucura oricine, PowerShot SX160 IS dispune de un zoom optic impresionant 16x într-un corp compact, astfel încât momentele memorabile pot fi capturate indiferent de distanța dintre fotograf și acțiune.

Începând cu amatorii care folosesc în premieră un aparat foto, până la familiile care își doresc să surprindă fiecare moment în imagini, PowerShot SX500 IS și PowerShot SX160 IS simplifică fotografierea dar și filmarea la calitate HD. Ambele modele îmbină o serie de caracteristici rapid și ușor de utilizat cu tehnologiile recunoscute de imagistică de la Canon, iar rezultatul poartă semnătura calității desăvârșite a imaginii. Datorită stabilizatorului optic de imagine susținut de tehnologia Intelligent IS, fotografiile vor fi mai clare și detaliate, indiferent de mediul în care sunt surprinse imaginile, în timp ce Smart Auto detectează scenariul de fotografiere și reglează automat setările la modul cel mai potrivit pentru poză. Cu o gamă diversificată de Filtre Creative, utilizatorii pot adăuga pe loc efecte imaginilor statice, dar şi clipurilor video, iar utilizatorii pot da frâu liber imaginației și astfel au posibilitatea de a obține imagini unice de fiecare dată.

Zoom-ul puternic în ambalaje mici

De la înregistrarea video a vacanțelor petrecute împreună cu familia, până la surprinderea unei zile speciale din viața utilizatorului, ambele noi modele din gama PowerShot beneficiază de un sistem optic evoluat, care simplifică modul de capturare al fiecărui moment, chiar și atunci când distanța până la subiectul dorit este mare.
PowerShot SX500 IS este opțiunea ideală pentru utilizatorii care caută soluții complexe în ambalaje compacte. Vasta experiență Canon în proiectarea obiectivelor își spune cuvântul, iar aparatul dispune de un obiectiv superangular nou-dezvoltat de 24mm, capabil de  zoom optic 30x,  dar în același timp este suficient de mic pentru a păstra proporțiile unui aparat care poate fi mereu la purtător. PowerShot SX160 IS este un superzoom accesibil, ușor de utilizat, dotat cu un obiectiv versatil, creat special pentru acest model. Cu un format superangular de 28mm și zoom optic 16 x, acest nou obiectiv oferă flexibilitatea de a fotografia totul, de la fotografii de grup la petreceri aniversare pentru copii, la prim-plan-uri ale animalelor de la zoo, surprinse bineînțeles de la distanță.

Pentru apropierea și mai mult a subiectului,  tehnologia Canon ZoomPlus extinde digital raza de acțiune a obiectivelor pentru amândouă modelele, zoom-ul avansând la 60x pentru PowerShot SX500 IS și până la 32x pentru PowerShot SX160 IS.  În cazul modelului PowerShot SX500 IS, Zoom Framing Assist este disponibil pentru susținerea fotografierii la zoom maxim și permite funcția zoom-out printr-o singură apăsare de buton, pentru ca fotograful să poată relocaliza subiectul și apoi să apropie din nou imaginea înainte de declanșarea pozei.

Pentru fotografii clare și stabile în întreaga gamă de zoom, ambele camere sunt dotate cu noile stabilizatoare optice de imagine Canon și cu tehnologia Intelligent IS. Intelligent IS selectează automat modul corect al stabilizatorului de imagine dintre șapte setări diferite, pentru a se potrivi cu subiectul și cu scenariul de fotografiere – deci indiferent dacă utilizatorul capturează un prim-plan al chipului unui copil sau înregistrează unui film în mișcare la zoom maxim, ambele camere vor fi livra rezultate clare.

Cea mai bună fotografie, de fiecare dată

Camerele PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS sunt dotate cu tehnologii de imagine care asigură capturarea fotografiilor în detalii clare. Ambele modele beneficiază de un senzor de 16 Megapixeli care surprinde culorile vii şi cele mai mici amănunte, iar rezultatul îl constituie imagini care surprind familia şi prietenii. Procesorul de imagine al Canon, DIGIC 4, conferă rapiditate în realizarea fotografiilor şi detalii reale, chiar daca acestea sunt realizate în condiţii grele de iluminare precum apusul sau în cazul peisajelor luminoase şi înzăpezite din perioada sărbătorilor de iarnă.

Cu ajutorul funcţiei Smart Auto dotată cu tehnologia Advanced Subject Detection, PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS sunt potrivite pentru fotografii reuşite, indiferent de subiectul acestora, de la mese în familie, seri la plajă sau zile petrecute în parcurile de distracţii. Această funcţie are capacitatea de a detecta până la 32 de scene diferite pe care le analizează şi, de asemenea,  ajustează automat setările camerei pentru a captura în condiții optime cele mai importante momente.

Dacă utilizatorul doreşte să experimenteze şi mai mult, poate opta pentru modul Full Manual Control, care îl ajută să aleagă setările individuale ale camerei, inclusiv diafragma şi viteza obturatorului. Crearea de cadre unice şi distractive este posibilă cu ajutorul funcţiei Creative Filters care transformă instantaneu imaginile şi filmele prin intermediul celor şase efecte disponibile. De asemenea, utilizatorul poate oferi o nouă perspectivă fotografiilor prin efectul fish-eye sau poate crea un cadru retro folosind efectul Toy Camera.

Vizualizare pe ecrane mari pentru realizarea de fotografii şi filme

Imaginile pot fi compuse şi partajate instantaneu cu ajutorul ecranului LCD de 7,5 cm care ilustrează imaginile în culori vii şi care surprind cele mai mici detalii.  Utilizatorii aflați la primul aparat PowerShot au acces la o serie de sfaturi şi indicii pe ecranul camerelor de fotografiat care includ un ghid de folosire a setărilor şi a modurilor acesteia.

Cu PowerShot SX500 IS şi PowerShot SX160 IS, momentele speciale petrecute în cadrul familiei pot fi retrăite şi pe viitor datorită abilităţii înregistrare video HD cu sunet stereo. Camerele dispun de buton dedicat pentru înregistrarea video care permite utilizatorului să facă trecerea instantaneu de la fotografii la filme, pentru o flexibilitate completă şi un control creativ, în timp ce conexiunea HDMI-CEC oferă posibilitatea vizionării imaginilor pe televizoarele HD compatibile.

[/showhide]

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!