StiriTablete

De ce Google Nexus 7 e atat de scumpa si ce putem face pentru a o achizitiona la un pret bun

Cred ca nu mai are rost sa ii fac o introducere, deoarece Google Nexus 7 este cea mai ravnita tableta quad core de pe piata la aceasta data pentru simplul motiv ca vine cu o lista impresionanta de specificatii hardware la un pret foarte redus, de doar $200 modelul de 8GB, respectiv $250 modelul de 16GB (preturile la care sunt vandute de Google) pentru un produs din aceasta gama.

Din pacate pentru romani, din cauza stocurilor limitate (tableta este sold out mai mereu, in special in US si UK) importatorii autohtoni sunt nevoiti sa aduca tableta Nexus 7 din Statele Unite, fapt ce a dublat, daca nu triplat pretul ei.

Pentru consumatori mai este totusi o speranta de a pune mana pe unul din cele doua modele la un pret ceva mai bun si asta datorita importarii produsului pe canalele oficiale. Asus urmeaza sa aduca si sa comercializeze modelul Nexus 7 de 16GB in Romania incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie la un pret recomandat de producator, de 1249 lei.

O puteti achizitiona, cu putin noroc (spun acest lucru pentru ca la acest moment stocul este epuizat) la pretul recomandat de Asus prin Altex si/sau MediaGalaxy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!