SmartphonesStiri

Carcasele telefoanelor iPhone 5S si iPhone de buget, fotografiate din nou

apple-iphone-buget-culori.jpg

In ultima perioada au aparut tot mai multe imagini care ne demontreaza cum va arata carcasa iPhone-ului de buget, dar si fotografii cu parti componente si carcasa telefonului iPhone 5S.

Conform sursei care a dat publicitatii aceste fotografii, iPhone-ul de buget va fi disponibil in cinci culori: alb, galben, rosu, albastru si verde, iar partea frontala (rama telefonului), nu va fi de culoare neagra asa cum mentionau anumite zvonuri zilele trecute, ci in totalitate alba.

Cat despre telefonul iPhone 5S, acest model va ramane pe acelasi design cu iPhone 5, diferentele majore fiind aduse la interior. Se zvoneste ca noul model ar putea fi echipat cu o camera foto de 12MP, 2GB de RAM, un ecran de 4 inch IGZO (SHARP) cu aceiasi rezolutie de 1136×640 (346 ppi) si suport LTE-A (Advanced). Procesorul ramane acelasi ca si pe iPhone 5, in schimb acceleratorul grafic PowerVR SGX 554MP3 GPU care in prezent este triple core, pe noul model – iPhone 5S va fi quad-core.

iphone-5s-spate.jpg

Aceleasi zvonuri mai spun ca iPhone 5S va fi dotat cu NFC, un LED pe butonul Home (Acasa) si o functie de deblocare a telefonului bazata pe detectarea amprentei (ne cam indoi de aceasta functie).

Pretul iPhone-ului de buget ar fi urmatorul (in functie de capacitatea de stocare): $350 – 16GB, $449 – 32GB si $550 – 64GB, asta inseamna ca numai telefon de buget nu va fi versiunea cu caracasa din plastic, bineinteles, daca preturile se dovedesc a fi reale.

Opinii in legatura cu aceste noi zvonuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!