LaptopuriStiri

Primul Ultrabook Lenovo ThinkPad T440s cu procesor Intel Haswell dezvaluit

lenovo-thinkpad-t440s

Intel a anuntat de ceva timp noua generatie (a IV-a) de procesoare Intel Haswell, insa, producatori precum Lenovo, nu s-au grabit sa anunte noutati pe partea de produse cu noile procesoarel Haswell. Lucrurile s-au schimbat astazi de dimineata, cand producatorul asiatic, a anuntat noul ultrabook din seria T – Lenovo ThinkPad T440s.

Conform site-ului oficial al celor de la Lenovo, noul Lenovo ThinkPad T440s masoara 21 mm grosime si are o greutate de 1.6 kg, un display de 14 inch IPS cu doua optiuni de comutare ale rezolutiei Full HD 1920×1080 si HD+ 1600×900, o baterie pe 3 celule cu functia Power Bridge battery (putem inlocui bateria cu o a doua in timp ce ultrabook inca functioneaza), camera web 720p HD, speakere Dolby Sound. ThinkPad T440s vine echipat cu tehnologie NFC (Near Field Communication), 3 porturi USB 3.0, nici unul USB 2.0, combo audio jack, 4-in-1 card reader si Smart card reader. Carcasa noului model este realizata din fibra de carbon (partea de sus) si din magneziu (partea de jos).

Asteptam lista completa a detaliilor tehnice, cat si pretul la care va fi comercializat noul ultrabook din seria T. Momentan acestea sunt toate informatiile oferite de producator.

tastatura-lenovo-thinkpad-t440s

ecran-lenovo-thinkpad-t440s

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!