SmartphonesStiri

Cat costa reparatia iPhone 6 si 6 Plus, daca nu e in garantie?

Cat costa reparatia iPhone 6

Cat costa reparatia iPhone 6 si 6 Plus? Aflam impreuna chiar de la Apple!

Lansarea iPhone 6 si 6 Plus a constituit o isterie totala, atat in randul oamenilor ce stateau la coada sa prinda noile smartphone-uri, dar si in randul retelelor de socializare, fie Facebook sau Twitter. Pe scurt, lansarea noilor produse Apple a devenit virala.

Acum cateva zile, primul posesor iPhone 6 a facut un drop-test intr-o transmisiune directa, evident fara voia sa, din cauza emotiilor, asa ca ne-am pus intrebarea: Oare cat costa reparatia iPhone 6 si 6 Plus? Ei bine, despre asta vom vorbi in acest articol.

De exemplu, daca vrem sa schimbam un display spart de iPhone 6 ne va costa $109 la Apple (probabil si la reprezentantii locali autorizati), in timp ce displayul pentru iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C si iPhone 5 costa $129. De mentionat ca deteriorarea produsului accidental nu este acoperita daca nu respecta regulile de garantie ale companiei.

In cazul unei bateri defecte, Apple o va schimba in mod gratuit cu una noua, daca telefonul se afla in garantia limitata de un an de zile, iar taxe suplimentare nu vor fi percepute. Daca telefonul nu are garantie, atunci va va costa $79.

Daca telefonul iPhone 6 sau iPhone 6 Plus detinut, nu se afla in garantie, pentru orice alt tip de probleme care necesita service, va va costa dupa cum urmeaza: $329  la modelul iPhone 6 Plus, $229 la iPhone 6, $269 la iPhone 5S si 5C, $199 pentru modelul iPhone 4S si $149 pentru iPhone 4.

Apple ofera posibilitatea de a va asigura produsul prin AppleCare+, sistem de garantie care acopera doua feluri de incidente de tip accidental pentru suma de $79. Mentionam ca toate preturile din acest articol sunt cele afisate de Apple, ele nu includ taxele de transport sau alte taxe locale.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!