SmartphonesStiriVideos

Cat de rezistente sunt Samsung Galaxy S6 si S6 Edge? Aflam chiar de la Samsung! (Video)

Cat de rezistente sunt Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

De ceva vreme, a luat nastere un curent in presa/industria IT, unul care supune gadgeturile curente la fel si fel de teste de rezistenta, unele inimaginabile, gen sa tragi cu o pusca cu luneta de la mare distanta, ca sa nimeresti profilul gadgetului numai ca sa afli, cat de tandari reusesti sa il faci, sau scufundarea unui smartphone intr-un recipient cu azot.

In Romania, astfel de teste pot fi foarte rar vazute. In primul rand, pentru ca gadgeturile pe care noi le testam pentru voi, ne sunt imprumutate de producatori, de retaileri sau de agentiile de PR, astfel ca, dupa finalizarea testelor cu mare grija (in jur de 7-10 zile) si publicarea materialelor, ele trebuiesc inapoiate. In plus, poate fi considerat un hobby extrem de scump pentru publicatii.

Cat de rezistente sunt Samsung Galaxy S6 si S6 Edge?

Unul din cei mai mari producatori de gadgeturi, Samsung, satul sa isi vada „copilasii” supusi la tot felul de teste de rezistenta, de catre diferiti oameni, a decis sa filmeze propriul clip, pentru a arata lumii cat de rezistente sunt cele doua smartphone-uri lansate pe 1 martie la Mobile World Congress in Barcelona, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, si iata ce a iesit.

Sa mentionam, ca fiecare producator in parte, efectueaza nenumarate astfel de teste inainte ca produsele lor sa fie comercializate clientilor.

https://www.youtube.com/watch?v=psyNKKKOKgY

In cazul in care te-ai hotarat sa achizitionezi unul din cele doua modele dupa vizionarea acestui clip, iti recomandam sa te uiti peste oferta de preturi QuickMobile, si apoi compara-o cu a celorlalti retaileri de la noi.

Un comentariu

  1. cred că sunt destul de rezistente, S6 Edge e perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!