SmartphonesStiri

Ce contine cutia in care sunt livrate Galaxy S7 sau S7 Edge?

Ce contine cutia in care sunt livrate Galaxy S7 sau S7 Edge

De astazi, incep oficial livrarile a doua dintre cele mai asteptate smartphone-uri din 2016, Galaxy S7 si S7 Edge. Telefoanele vin cu o serie de caracterisitici foarte interesante, despre care suntem siguri ca ati aflat deja detalii. Dar cati dintre voi stiu ce se afla in cutia in care sunt livrate cele doua varfuri de gama?

Samsung Mobile a dat publicitatii un videoclip pentru a ne arata exact ceea ce contine cutia retail a telefoanelor, si trebuie sa recunosc ca, sunt placut impresionat de ambalajul propus anul acesta de sud coreeni.

Din pacate, unele dintre accesorii nu se ridica la nivelul unui varf de gama, dar asta nu este o noutate, Samsung nu a fost niciodata interesat sa ofere o pereche de casti premium, ci, doar ceva standard care sa nu lipseasca utilizatorului. In cutie veti gasi si-o noua cheita, care va ajuta la accesarea slotului SIM (nano)/microSD. De asemenea, veti gasi incarcatorul pentru priza 220 si un cablu USB microUSB 2.0 (nu, nu este USB-C), deoarece, inca sunt probleme cu acest standard, iar Samsung a decis ca nu este momentul sa-l introduca pe noile telefoane, fie ele si varfuri de gama.

https://www.youtube.com/watch?v=bZuRKTM6alk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!