SmartphonesStiri

Vanzari record anuntate de Samsung pentru Galaxy S7 si S7 Edge in Europa

Vanzari record anuntate de Samsung pentru Galaxy S7 si S7 Edge

Samsung Electronics a lansat la finele lunii februarie telefoanele premium Galaxy S7 si S7 Edge, care, incepand de astazi sunt disponibile si in Romania, atat la operatorii telecom, cat si prin magazinele de retail partenere producatorului sud coreean.

Samsung anunta comenzi record pentru ambele modele in Europa. Conform comunicatului de presa dat publicitatii de catre Samsung Electronics Europa, compania a inregistrat cel mai mare numar de precomenzi din istoria companie pentru un produs din gama Galaxy.

Precomenzile pentru cele doua modele au inceput pe data de 22 februarie si s-au incheiat ieri, 10 martie, timp in care Samsung a inregistrat cu cel putin de 2.5 ori mai multe comenzi decat pentru orice alt dispozitiv al gamei Galaxy pe continent. Spre exemplu, unul din cei mai mari retaileri din UK, a raportat o crestere de 200% a numarului de precomenzi pentru S7 si S7 Edge in aceasta perioada de timp, comparativ cu cele inregistrate anul trecut pentru modelele Galaxy S6 si S6 Edge.

lansare-galaxy-s7-romania-20160303_210207-17

„În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendința europeană și ne-a depășit așteptările, ceea ce ne arată că Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost extrem de așteptate și pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi înregistrate până acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unități,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics România.

Din totalul precomenzilor inregistrate de Samsung pentru cele doua modele, 61% au insemnat comenzi pentru modelul Galaxy S7 Edge, fapt ce confirma interesul europenilor pentru un design unic premium (ecran curbat de mari dimensiuni, carcasa din sticla si metal, rezistenta la apa), dar si interesul acestora pentru caracteristici, precum o baterie care sa ofere o autonomie mai mare de utilizare, o camera foto peste medie care sa poata face fata conditiilor de luminozitate scazuta, slot microSD si un ecran cu rezolutie Quad HD.

Samsung a decis ca anul acesta sa le ofere oamenilor un gadget dupa cerintele si criteriile lor, astfel, au imbunatatit produsul la toate capitolele la care S6 si S6 Edge de anul trecut au ridicat probleme.

„Numărul incredibil de mare de precomenzi pentru Galaxy S7 și S7 edge ne arată că utilizatorii europeni au un interes crescut pentru smartphone-urile noastre premium, pe o piață matură, precum cea europeană. Utilizatorii își doresc noi experiențe și să se bucure de inovațiile pe care le aduc noile lor smartphone-uri Galaxy. Suntem încrezători că Samsung Galaxy S7 și S7 edge satisfac aceste  nevoi mai bine decât orice alte produse disponibile pe piață. Un aspect important al strategiei noastre este să le oferim utilizatorilor o experiență completă prin ecosistemul de dispozitive și servicii interconectate,” a declarat Jean-Daniel Ayme, Corporate Vice President, Mobile Division, Samsung Electronics Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!