StiriTelecom

Clientii Telekom vor beneficia gratuit de grila maxima de canale TV

telekom grila maxima tv
telekom grila maxima tv

Incepand cu luni, 23 martie, Telekom Romania vine cu o oferta prin care abonatii beneficiaza de numarul maxim de canale TV disponibile in grila, indiferent de tipul de abonament actual. Astfel, grila creste cu 30 de canale în plus cu Telekom TV Interactiv si 24 de canale în plus cu Telekom TV Satelit, pentru a se bucura de acest beneficiu impreuna cu toată familia.

Oferta este valabila pana pe 30 aprilie 2020 si nu presupune costuri suplimentare.

In plus, cei care aleg sa se aboneze în perioada 23 martie – 17 mai 2020, pentru 24 de luni, la serviciul de televiziune de la Telekom Romania, vor beneficia de o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de 6 luni, plus HBO și HBO GO cu reducere 100% timp de 12 luni.

„Traversăm o perioadă dificilă, iar lumea și viata de zi cu zi sunt diferite față de acum câteva săptamani. Contextul Corona-19 ne-a schimbat viața, iar la Telekom tratăm cu seriozitate acest virus și noua situație. Magazinele noastre vor rămâne deschise în măsura în care legislația o va permite, pentru a continua să ne deservim clienții. Pe lângă acestea, am pregătit câteva oferte atractive, pentru a face ca timpul petrecut acasă să treacă mai ușor, până când vom depăși această situație ”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!