ConcursStiri

[Concurs Incheiat] Castiga unul din cele 5 bilete VIP la Droidcon Eastern Europe 2013

bilet vip

Gadget Talk Romania in parteneriat cu Droidcon Romania pune la bataie 5 bilete care va ofera acces VIP la Droidcon Eastern Europe 2013, cea mai mare conferinta Android din estul europei. Un eveniment ce va avea loc in perioada 7 – 8 octombrie, in Bucuresti.

Intrarea la evenimentul Droidcon Easter Europe 2013 se face pe baza de bilet. Cel mai ieftin bilet (pentru studenti) costa 35 de euro, dar tu poti beneficia de intrare VIP gratuita!!!

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unuia din cele 5 bilete VIP, e sa finalizezi urmatorii pasi si apoi, esti automat inscris la tragerea la sorti ce va avea loc pe data de 29 septembrie.

  1. Dati un Like la paginile de Facebook Droidcon Romania si Gadget Talk
  2. Dati 1+ pe paginile de Google+ Droidcon Romania si Gadget Talk
  3. Confirmati primii 2 pasi printr-un comentariu in dreptul acestui articol

Nota: Nu uitati sa lasati o adresa de email valida, pentru contact ulterior tragerii la sorti. Tragerea se va efectua cu ajutorul site-ului www.random.org. Doar cei cinci castigatori vor fi contactati de staff-ul Droidcon Romania. Multa bafta!!!

5 Comments

  1. Deoarece doar 3 persoane s-au inscris la concurs, tragerea la sorti nu va mai fi necesara, astfel toti cei trei care s-au inscris pentru un bilet VIP il vor primi automat din partea organizatorilor Droidcon Bucuresti 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!