SmartphonesStiri

Samsung Galaxy Note 3 ar putea intra in oferta Orange din 18 septembrie (precomanda)

Samsung Galaxy Note 3

Anuntat in urma cu aproximativ 2 saptamani, Samsung Galaxy Note 3 ar putea fi disponibil la precomanda de la operatorul Orange, din data de 18 septembrie (miercuri).

Astazi, Orange Romania a dat un comunicat de presa prin care anunta noutatile de toamna. Toate abonamentele sale, cat si cartelele preplatite vor include trafic de date incepand de astazi, 16 septembrie.

Comunicatul de presa ne ofera si un amanunt foarte interesant, in special pentru cei interesati de achizitionarea unui Samsung Galaxy Note 3.

Conform aceluiasi comunicat de presa, phablet-ul Samsung Galaxy Note 3 ar putea intra in oferta operatorului Orange Romania incepand cu data de 18 septembrie ca unul din cele 5 dispozitive noi cu suport 4G LTE.

Samsung Galaxy Note 3 are un ecran Full HD de 5.7 inch, procesor Snapdragon 800, 3GB de RAM, un nou S Pen, o camera foto de 13MP ce filmeaza in format 4K si versiunea de Android 4.3 JellyBean.

In cazul in care nu sunteti interesati de un abonament prin operatori, phablet-ul este deja disponibil la precomanda (liber de retea), prin magazinul de retail Altex Romania, cu livrarea incepand din data de 4 octombrie.

httpvh://youtu.be/m4sTLfTKOGo

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!