StiriTelecom

Creează-ți propriul abonament prin configuratorul Orange Young

configuratorul online pentru abonamente orange

Configuratorul Orange Young – Creează-ți propriul abonament!

Orange Romania a lansat, astazi, 6 octombrie 2014, configuratorul Orange Young, destinat clientilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani, fiind singurul operator telecom din Romania care ofera acest serviciu.

Configuratorul Orange Young ofera posiblitatea clientilor existenti sau noi sa isi creeze sau sa isi modifice propriul abonament, atat minutele, SMS-urile, cat si traficul de internet. Mai mult, la configurarea ofertei pot adauga si un telefon si isi pot alege perioada contractuala dorita. Pe langa acestea, clientii primesc bonus minute si SMS-uri nelimitat in Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitata prin aplicatia Libon si acces la serviciile Orange Cloud si Orange Antivirus.

„Lansarea configuratorului online pentru abonamente reprezintă o evoluție naturală în mediul online și digital prin care dăm clienților noștri libertatea să își personalizeze ofertele. Acesta este instrumentul prin care răspundem nevoii de mai multă flexibilitate, așa cum reiese din experiența avută până acum cu serviciul similar pentru PrePay și din implicarea clienților în inițiativele noastre.” a declarat Mădălina Ghiță, Consumer Marketing Manager, Orange România.

Asadar, clientii pot sa isi modifice oricand resursele din abonamentul creat. Toata aceasta operatiune se desfarsoara online, rapid si securizat, direct din contul personal Orange, de la configurarea si activarea ofertei si pana la plata. Pentru a accesa configuratorul Orange Young, clientul are nevoie de un cont Orange, unde va introduce datele personale, va atasa documentele necesare, alegand apoi metodele de livrare si de plata, avand optiunea de a plati online sau la livrarea comenzii. Dupa crearea contului, nu ramane decat sa accesati site-ul Orange Young si sa configurati abonamentul in functie de nevoile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!