AndroidSmartphonesSOFTWARE

UTOK 500Q HD primeste actualizare Android 4.4

utok 500q HD primeste actualizare Android 4.4

UTOK 500Q HD primeste actualizare Android 4.4

UTOK 500Q HD primeste actualizare Android 4.4 KitKat, de la Android 4.2 Jelly Bean. Aceasta actualizare aduce numeroase beneficii, fiind o versiune de sistem de operare mai stabila, mai optimizata, dar si mai diversificata din punctul de vedere al functionalitatilor.

Prin actualizarea sistemului de operare prezent pe UTOK 500Q HD, aducem clientilor nostri noi functii de care pot profita, o viteza de rulare a aplicatiilor mult mai buna si o stabilitate care se observa cu usurinta in utilizarea de zi cu zi. In plus, am pastrat caracterul standard al interfetei Android KitKat 4.4, astfel incat utilizatorii se pot bucura de un design simplificat, pragmatic si mult mai atractiv.”a declarat Liliana Piticas, Digital Business Development Manager UTOK.

Asadar, UTOK 500Q HD primeste actualizare Android 4.4, aducand beneficii cum ar fi: modul immersive, cloud printing, afisarea controalelor multimedia pe lockscreen, colectia emoji si un UI putin mai schimbat.

Pe langa acestea, Android 4.4 KitKat ofera avantaje si pe „fundal”, cum ar fi o autonomie mai buna a bateriei, o memorie RAM optimizata si o performanta mai imbunatatita cand vine vorba de procesarea aplicatiilor, a comenzilor in general.

Pentru a incepe procesul de actualizare, intrati pe pagina software de la UTOKiar apoi urmati pasii de descarcare si instalare a fisierelor de sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!