SmartphonesStiriTelecom

Samsung Galaxy Note 4 listat la precomanda la Vodafone

Samsung Galaxy Note 4 listat

Samsung Galaxy Note 4 listat la precomanda de Vodafone Romania.

Operatorul telecom Vodafone Romania listeaza inca de vineri, 3 octombrie, noul phablet Samsung Galaxy Note 4 ca fiind disponibil prin precomanda.

Noul Samsung Galaxy Note 4, ce functioneaza cu sistemul de operare Android 4.4, poate fi precomandat online, pe pagina, la pretul de 289 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 39 sau la pretul de 89 EURO (TVA inclus), cu pachetul RED 59.  Utilizatorii care isi doresc sa achizitioneze noul terminal fara abonament il pot comanda la pretul de 749 Euro (TVA inclus).

Samsung Galaxy Note 4, disponibil in versiunile cu carcasa neagra, alba si aurie, ofera o experienta completa, datorita display-ului generos de 5,7” cu tehnologie Quad HD Super AMOLED si rezolutie HD (2560×1440), sustinut de un procesor cu patru nuclee si o viteza de 2,7 GHz. Noul terminal Samsung este compatibil 4G si dispune de o memorie interna de 32 GB, memorie RAM de 3 GB, camera principala echipata cu un senzor de 16 MP, precum si de o camera secundara, de 3,7 MP. Bateria terminalului are capacitatea de 3220 mAh.

Pana la sfarsitul lunii octombrie 2014, Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil in intreaga retea de magazine Vodafone, precum si online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!