StiriTableteTech

Corning anunta o noua sticla Gorilla Glass anti-reflexie si anti-bacteriana

sticla rezistenta la zgarieturi soc corning gorilla glass 3

Probabil unul dintre cei mai mari producatori de sticla pentru ecranele dispozitivelor mobile, Corning, a anuntat in cadrul summit-ului MIT Mobile din Statele Unite, ca lucreaza la dezvoltarea unei noi sticle Gorilla Glass care sa ofere o vizibilitate mai mare atunci cand telefoanele sau tablete sunt expuse la soare si cu un mai mare nivel de protectie impotriva bacteriilor.

Nu de putine ori ni s-a intampla sa imprumuta telefonul mobil unor prieteni sau cunoscuti pentru un apel telefonic sau mesaj. Problema e ca nu stim ce au facut respectivele persoane in cursul acelei zile si pe ce sau pe unde au pus mana. O astfel de sticla anti-bacteriana va fi benefica tuturor posesorilor de astfel de dispozitive mobile.

Noua tehnologie anti-reflexie si anti-bacteriana a fost demonstrata de vice presedintele companiei Corning in cadrul summit-ului mai sus mentionat. Ne asteptam ca noua sticla Gorilla Glass 4 (probabil) sa fie introdusa in viitoarele terminale mobile ce se vor lansa pana in primul trimestru al lui 2014.

Totusi, ramane o singura si, am spune noi destul de importanta problema, cea a amprentelor de pe sticla ecranului, care necesita o constanta stergere (atentie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!