EvenimenteSmartphonesStiri

Prima imagine de presa cu Nokia Lumia 1020 (EOS) ?

Nokia Lumia 1020

Cand spunem Nokia EOS cred ca toti impatimitii de smartphone-uri Nokia stiu despre ce se discuta, insa, ceea ce nu stiu este ca Nokia va lansa o noua aplicatie pentru camera foto a telefonului Nokia Lumia 1020 (EOS). O prima imagine de presa cu ceea ce ar putea fi telefonul mult asteptat – Nokia EOS cu senzor de 41MP, dezvaluie aplicatia ce poarta numele Nokia Pro Cam.

Imaginea de presa (vezi foto sus) mai dezvaluie faptul ca telefonul va fi cu siguranta comercializat de operatorul AT&T in Statele Unite, in acest an, ramane sa aflam imediat dupa lansarea, cand va ajunge in Romania si, eventual, la ce pret.

Conform zvonurilor, smartphone-ul Nokia Lumia 1020 (EOS), pe care l-am vazut deja intr-o serie de fotografii mai mult sau mai putin credibile, va beneficia de o camera foto de 41 megapixeli Pureview cu Xenon Flash si lentila Carl Zeiss (recent compania a renuntat la numele ‘Carl’ urmand ca noile lentile sa poarte simplu denumirea ZEISS).

Telefonul urmeaza sa fie anuntat pe data de 11 iulie, la New York, in cadrul unui eveniment Nokia, sub sloganul „Zoom reinvented.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!