Stiri

Cosmote anunta abonamentele Connect Unlimited cu trafic de date intre 3 si 100 GB

sediu cosmote

Cosmote Romania anunta noile abonamente Connect Unlimited, special create pentru utilizatorii de Internet ‘on the go’ (smartphone / tableta).

Noile abonamente includ intre 3 GB (promotional) si 100 GB trafic de date in banda larga, cu viteze maxime de descarcare care pornesc de la 21.6 Mbps si cresc pana la 75 Mbps, cu preturi intre 10 euro/luns si 30 de euro/luna (TVA inclus). Aceste abonamente sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, business sau persoane fizice. Dupa ce traficul inclus este consumat, clientii continua sa aiba acces la internet, fara costuri aditionale, dar la viteza de 128 kbps.

Cu Connect Unlimited beneficiezi de:

  • acces nelimitat la Internet mobil de mare viteză
  • internet mobil cu viteza de până la 75 Mbps
  • conexiune broadband stabilă
  • preţ competitiv
  • libertate de mişcare totală
  • transfer de date securizat
  • instalare rapidă şi uşoară a modemurilor wireless şi utilizare instantă a serviciului.
  • posibilitatea de transmitere SMS-uri direct din aplicaţia modemului la tarif standard de reţea.

Mai multe detalii despre noile abonamete, gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol sau pe site-ul Cosmote.

[showhide]

Bucuresti, 2 septembrie:

Pentru a întâmpina nevoile utilizatorilor care doresc să fie în permanenţă conectaţi online, COSMOTE România a remodelat portofoliul Connect sub numele Connect Unlimited, oferind trafic de date în bandă largă la viteze ridicate, atât în reţeaua 3G, cât şi în cea 4G.

Noul portofoliu Connect Unlimited include între 3 GB (promoţional) şi 100 GB trafic de date în bandă largă, cu viteze maxime de download care încep de la 21.6 Mbps şi urcă până la 75 Mbps, cu preţuri între 10 euro/lună şi 30 de euro/lună (TVA inclus). Noile abonamente sunt disponibile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei existenţi, business sau persoane fizice. După ce traficul inclus este consumat, clienţii continuă să aibă acces la internet, fără costuri adiţionale (la viteza de 128 kbps).

Prin intermediul noului portofoliu, COSMOTE România continuă să ofere cel mai mare trafic de date mobil inclus de pe piaţa din România, cu noul Connect Unlimited+ 30. Pentru 30 euro/lună (TVA inclus), clienţii beneficiază de 100 GB trafic inclus la viteze de download de 75 Mbps prin reţeaua 4G.

Clienţii care aleg până pe 2 octombrie 2013 unul dintre planurile tarifare Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13, Connect Unlimited 16 şi Connect Unlimited+ 22 se pot bucura de o ofertă promoţională având cu 50% mai mult trafic inclus în beneficiile lunare. Reţeaua 4G este disponibilă fără costuri suplimentare pentru Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30.

Mai mult, în cazul în care clienţii depăşeşc traficul inclus şi doresc să revină la viteza iniţială, aceştia au la dispozitie două extraopţiuni, Extra GB şi 4G Extra, pentru 3.72 euro (TVA inclus). Astfel, clienţii Connect Unlimited 10, Connect Unlimited 13 şi Connect Unlimited 16 pot activa opţiunea Extra GB şi vor beneficia 1 GB trafic de date adiţional la viteza iniţială de 21.6/43.2Mbps, în timp ce clienţii Connect Unlimited+ 22 şi Connect Unlimited+ 30 pot activa 4G Extra şi pot avea 1 GB trafic adiţional la viteza iniţială de download de 75 Mbps.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!