SmartphonesStiri

Cosmote anunta un nou portofoliu de abonamente Cosmote Free

Cosmote Free

Cosmote anunta o noua serie de abonamente pentru clientii sai, incluse in portofoliul Cosmote Free, care vor include trafic pe internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitat in retea si catre reteaua de telefonie fixa Romtelecom si SMS-uri in retea tot nelimit. Pe langa aceste trei lucruri, noile abonamnete vor include si minute nationale si internationale catre zona 1.

„Aceasta este o călătorie de transformare în care ne-am angajat şi care va oferi simplitate şi calitate în beneficiul clientului, prin acţiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare nouă călătorie începe cu o altă abordare, astăzi le oferim clienţilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienţa telefoniei mobile devine mai uşor de înţeles, pornind de la convingerea că valoarea se regăseşte în cele mai simple lucruri”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România.

 „Adevărata valoare stă în lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, începând de astăzi, clienţilor noştri le va fi mult mai uşor să realizeze cele mai potrivite alegeri în termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitată în reţea şi de date mobile, precum şi de reportarea minutelor naţionale – începând de la abonamentul Free S”, a declarat Mathias Hanel, Chief Commercial Officer România.

Pe langa noile planuri tarifare, Cosmote se angajeaza sa furnizeze si cele mai bune oferte pentru smartphone-uri incepand de la 1 leu. Clientii Cosmote vor avea si posibilitatea de a cumula subventia la telefon atunci cand achizitioneaza doua sau mai multe abonamenete.

Noul portofoliu de abonamnete este orientat catre segmentul utilizatorilor de smartphone, in incercarea de a imbunatati experienta acestora prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicatii mobile (bloatware :D), in functie de planul tarifar ales.

In plus, pentru clientii care doresc sa isi extinda traficul de date recomandat, COSMOTE Romania lanseaza extraoptiuni noi care ofera pana la 4GB extra-trafic: optiunile Connect Mobile Free si 3 optiuni BlackBerry Free – pentru dependentii de BlackBerry.

Mai multe informatii despre noile planuri tarifare sunt disponibile aici, iar informaţii despre noile extraoptiuni BlackBerry Free sunt disponibile aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!