SmartphonesStiri

Google Nexus 5 (LG-D821) surprins la comisia de certificare din Brazilia

Luna septembrie a fost una destul de grea pentru Google, deoarece a fost nevoita sa anunte noua versiune de Android 4.4 pentru a calma spiritele atunci cand Microsoft anunta preluarea companiei Nokia, iar pe parcursul acestor prime trei saptamani, noul smartphone Google Nexus 5 a apratu in presa, in numeroase fotografii cu mult inainte de lansarea oficiala, lucru la care probabil ca, Google Inc nu se astepta.

Si ca sa punem si cireasa in varful tortului, astazi au aparut noi informatii despre telefonul Google Nexus 5, care inlatura orice urma de indoiala ca LG Electronics nu ar fi producatorul acestui smartphone.

Comisia de certificare a dispozitivelor mobile din Brazilia, ANATEL, a publicat pe site-ul sau o serie de documente care atesta ca terminalul certificat sub numarul LG-D821 este Google Nexus 5. Pe langa aceste informatii, ANATEL a publicat si o imagine cu telefonul Nexus 5, pe care o vedeti in captura de ecran de mai jos.

Conform bursei zvonurilor, Google va lansa noul model de Nexus pana la jumatatea lunii octombrie impreuna cu noua versiune de Android 4.4 KitKat.

Nexus5-Anatel-Brazil

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!