HardwareStiriTech

COSMOTE extinde planurile tarifare de date si lanseaza modemul Connect E372 cu viteze de pana la 43,2Mbps

Modem Cosmote E372

COSMOTE Romania isi extinde planurile tarifare de date oferind viteze de internet ce ajung pana la 43,2 Mbps. Odata cu lansarea noilor planuri tarifare, Cosmote mai lanseaza si un modem care sa permita aceasta experienta a vitezei de net de pana la 43,2 Mbps. In plus aveti nevoie de un dispozitiv care sa permita o asemenea viteza cum sunt GALAXY S3, iPhone 5, Nokia Lumia 900 sau oricare alt model de smartphone care permite asemenea viteze in 3G.

Deoarece ne dorim sa punem la dispozitia clientilor cea mai buna experienta de utilizare pentru toate serviciile noastre, ne indreptam gradual catre cel mai recent trend in tehnologie – 4G LTE. Astfel, COSMOTE Romania lanseaza planuri tarifare de date mobile imbunatatite, oferind dublul vitezei de internet mobil, confirmandu-si inca o data angajamentul de a-si dezvolta reteaua oriunde exista cerinta de a satisface o nevoie a clientilor. Ne concentram in mod constant sa oferim tehnologie de ultima generatie si acest lucru va fi vizibil si prin urmatoarele noastre lansari”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

Noul modem Connect E372, ofera clientilor beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL, sau XXL viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps si de incarcare de pana la 5.76Mbps. Cosmote E372 poate fi achizitionat incepand de la 1 leu pentru oricare din abonamenetele mai sus mentionate sau fara conectare la 319 lei (TVA inclus).

Modemul COSMOTE E372 suporta card microSD de pana la 32GB si este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 şi Mac OS. Driverele se vor instala automat in momentul conectarii dispozitivului.

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat acestui articol, ceva mai jos.

[showhide]

COSMOTE România lansează un nou modem de 43,2 Mbps şi extinde planurile tarifare de date

Bucureşti, 25 ianuarie 2013 – Oamenii simt nevoia să împărtășească lucrurile importante şi momentele speciale atât când călătoresc în interes de serviciu cât și atunci când vizitează locuri frumoase din ţară. De aceea, COSMOTE România și-a extins planurile tarifare de date și oferă viteze de Internet ce ajung până la 43,2 Mbps. Clienții care folosesc unul dintre aceste planuri tarifare, împreună cu noul modem sau oricare dintre dispozitivele care permit 43,2 Mbps, printre care se numără iPhone 5 și Nokia Lumia 900, pot trăi acum o nouă experiență 3G.

“Deoarece ne dorim să punem la dispoziția clienților cea mai bună experiență de utilizare pentru toate serviciile noastre, ne îndreptăm gradual către cel mai recent trend în tehnologie, 4G. Astfel, COSMOTE România lansează planuri tarifare de date mobile îmbunătățite, oferind dublul vitezei de Internet mobil, confirmându-și încă o dată angajamentul de a-și dezvolta rețeaua oriunde există cerinţa de a satisface o nevoie a clienţilor. Ne concentrăm în mod constant să oferim tehnologie de ultimă generație și acest lucru va fi vizibil și prin următoarele noastre lansări”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Navigarea pe Internet nu va mai fi o problemă în timpul călătoriilor deoarece, odată cu achiziţionarea modemului COSMOTE E372, clienţii noi sau existenţi, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, vor avea acces la viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps şi de încărcare de până la 5,76 Mbps. Terminalul este disponibil la preţuri începând de la 1 RON, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, sau fără conectare la 319 RON (TVA inclus).

Modemul COSMOTE E372 suportă card microSD de 32GB şi este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 şi Mac OS. Driverele vor fi instalate automat în momentul conectării dispozitivului.

În plus, clienţii care navighează pe Internet de pe telefonul mobil vor beneficia de viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, dacă își îmbogățesc planurile tarifare cu una dintre extraopţiunile Connect Mobile.

La sfârșitul lunii decembrie 2012, COSMOTE România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 de oraşe importante din ţară, reprezentând peste 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţia României.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!