SmartphonesStiri

Samsung anunta telefonul GALAXY Xcover 2, pregatit pentru excursii

GALAXY Xcover 2 Product Image (1)

Samsung Electronics a anuntat astazi de dimineata noul model de smartphone GALAXY Xcover 2, un dispozitiv care merge in urma primului model Xcover, oferind pasionatilor de calatorii (profesori, arheologi, aplinisti, etc) un dispozitiv solid, rezistent la impactul cu solul, la praf, nisip si cu care puteti face poze in apa adanca de pana la 1 metru, datorita carcasei cauciucate care ofera acest tip de protectie.

Samsung Xcover 2 are un ecran WVGA de 4 inch, o camera foto de 5 megapixeli, procesor dual-core de 1.2GHz, Bluetooth 4.0, o baterie de 1,700mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 (JellyBean). Noul model ofera Google Maps, GPS + GLONASS care mareste acuratetia locatie cu pana la 20%, LED Flash (lanterna), vine dotat cu aplicatia Cardio Trainer Pro si alte cateva unelte folositoare atunci cand sunteti plecati intr-o excursie.

Producatorul nu a oferit detalii despre disponibilitatea acestui model si nici pretul la care va fi comercializat. Probabil, Samsung va oferi mai multe detalii dupa MWC2013. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!