StiriTech

Cosmote lanseaza abonamentele business cu preturi ce incep de la 6 euro/luna

sediu cosmote

Al treilea operator de telefonie mobila ca importanta de piata romaneasca – Cosmote, a lansat o serie de abonamente business cu planuri tarifare ce pornesc de la 6 euro pe luna. Abonamentul de varf din acest portofoliu, include si apleuri de voce nationale, plus trafic de date nelimitat, un fel de all inclusive.

Iata ce a declarat domnul Panos MakrisChief Commercial Officer al Cosmote Romania, odata cu anuntul noilor abonamente de tip business:

În linie cu promisiunea de a le oferi clienţilor cele mai avantajoase oferte de comunicare, COSMOTE România a creat pachete personalizate cu scopul de a întâmpina varietatea de nevoi de comunicare ale întreprinderilor mici şi mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de mărimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – preţ şi beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis. Astfel, chiar dacă vorbim de o afacere la început de drum sau care are deja ani de experienţă, acestea au la dispoziţie cele mai avantajoase abonamente, potrivite cerinţelor lor.

Oferta completa de preturi este disponibila aici.

[showhide] COSMOTE România ajută întreprinderile mici şi mijlocii să obţină performanţă cu noul portofoliu de abonamente business 

Gestionarea unei afaceri a devenit mai mult decât o provocare în zilele noastre. Antreprenorii şi managerii au nevoie să aleagă soluţiile de comunicare perfecte, pentru a obţine cea mai bună performanţă de la angajaţii lor sau un control mai eficient al costurilor pentru a întâmpina cererile clienţilor. De aceea, COSMOTE România oferă cele mai utile instrumente de comunicare, deosebit de importante în secolul comunicării, la preţuri şi cu avantaje incluse incomparabile.

COSMOTE România lansează noul portofoliu de business, oferind planuri tarifare care includ beneficii ce ajung până la apeluri de voce naţional si trafic de date nelimitat, fiind disponibile pentru activare în toate magazinele COSMOTE şi ale partenerilor, precum şi prin canalele de vânzări directe ale COSMOTE.

„În linie cu promisiunea de a le oferi clienţilor cele mai avantajoase oferte de comunicare, COSMOTE România a creat pachete personalizate cu scopul de a întâmpina varietatea de nevoi de comunicare ale întreprinderilor mici şi mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de mărimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – preţ şi beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis. Astfel, chiar dacă vorbim de o afacere la început de drum sau care are deja ani de experienţă, acestea au la dispoziţie cele mai avantajoase abonamente, potrivite cerinţelor lor”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Portofoliul COSMOTE Business include abonamente de la XXS până la XXL Plus. Apeluri nelimitate în grup, minute şi SMS-uri naţionale, minute internaţionale sunt doar câteva dintre beneficiile pe care noile abonamente le aduc întreprinderilor mici şi mijlocii din România. Orice afacere are acum toate instrumentele de comunicare necesare pentru a avea cea mai bună performanţă şi pentru a creşte productivitatea angajaţilor. Noile abonamente pot fi achiziţionate împreună cu smartphone-uri speciale şi terminale astfel încât toţi angajaţii să aibă access la e-mail şi internet chiar şi atunci când sunt în afara biroului.

Noul portofoliu de abonamente are preţuri începând cu 6 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXS şi pot ajunge până la 65 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXL Plus, care include, pe lângă minute nelimitate în grup, şi trafic de date naţional nelimitat şi minute naţionale nelimitate. Mai mult, începând cu abonamentul L, clienţii de business au trafic de date în roaming inclus, de la 18 euro/lună (fără TVA), o soluţie perfectă pentru oamenii de afaceri care călătoresc des în afara ţării şi au nevoie să gestioneze afacerea.

Noul portofoliu Business este disponibil pentru contracte noi, dar şi pentru clienţii de business existenţi care doresc să îşi reînoiască contractele, pentru 12 sau 24 de luni.
[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!