LaptopuriStiriTablete

Vodafone introduce in oferta noile gadget-uri Asus cu Windows 8

Asus tableta laptop vivo tab rt x55a s400 Windows 8

Operatorul de telefonie mobila Vodafone, a introdus astazi in oferta sa trei gadget-uri Asus –  Vivo Tab RT, laptop-ul cu ecran touch VivoBook S400 si laptop-ul X55A toate au la baza noul sistemul de operare Windows 8 lansat de Microsoft la finele lui octombrie.

Tablet Vivo Tab RT poate fi achizitionata de la Vodafone la pretul de 580 de euro impreuna cu un abonament Internet Nelimitat Profesional la un tarif de 19 euro/luna, la care se adauga contractul semnat pe doi ani de zile.

Daca nu sunteti interesati de achizitia unei tablete, puteti opta pentru laptopul Asus X55A echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz si 4GB memorie RAM, la preturi ce pornesc de la 249 Euro sau pentru laptop-ul cu ecran touch Asus VivoBook S400, care este disponibil de la 559 Euro. Ambele laptop-uri sunt disponibile cu acelasi abonamentul Vodafone Nelimitat Profesional, pe doi ani de zile.

Clientii care opteaza pentru unul din cele doua laptopuri din oferta, mai primesc si un modem de date Vodafone, ce permite viteze de download de pana la 21,6Mbps.

Mai jos gasiti atasat comunicatul de presa.

[showhide]

Bucuresti, 28 noiembrie 2012 – Vodafone Romania lanseaza trei noi produse de varf, marca Asus, ce functioneaza cu noul sistem de operare Windows 8: tableta Vivo Tab RT, laptop-ul X55A si laptop-ul cu ecran tactil VivoBook S400.

De acum, utilizatorii Vodafone pot opta pentru noua tableta Asus Vivo Tab RT, la preturi ce pornesc de la 579 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe o perioada de doi ani. Noua tableta se poate transforma cu usurinta intr-un laptop, prin atasarea unei tastaturi dock QWERTY, ce furnizeaza si o baterie suplimentara, pentru utilizare prelungita, disponibila in pachet.

Vivo Tab RT dispune de un ecran multi-touch Super IPS+, de 10,1”, iar tehnologia Asus TruVivid cu sticla Corning Fit imbunatateste claritatea culorilor si rezistenta la zgarieturi.

Vivo Tab RT are un profil de 8.3mm si o greutate de 535g. Aceasta beneficiaza de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3, cu o frecventa de 1,3GHz, precum si de 2GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare. Mai mult, utilizatorii pot folosi atat camera frontala, de 2MP, cat si pe cea principala, de 8MP, cu capacitate de filmare HD.

Clientii Vodafone pot opta si pentru laptop-ul Asus X55A, dotat cu noul sistem de operare Windows 8, un procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz si 4GB memorie RAM, la preturi ce pornesc de la 249 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, pe doi ani.

Prin tehnologia IceCool si dispunerea inteligenta a componentelor, aerul fierbinte generat de laptop este dispersat mai eficient, temperatura acestuia ramanand scazuta, chiar si dupa o perioada prelungita de utilizare. Portul USB 3.0 permite transferul rapid de informatii, iar bateria permite o durata de utilizare de pana la sase ore.

Optimizat pentru Windows 8, modelul ASUS VivoBook S400 este disponibil de la 559 Euro, cu abonamentul Vodafone Nelimitat Profesional, pe doi ani.

VivoBook ofera o experienta de lucru intuitiva si completa, folosind panouri tactile multi-punct cu raspuns rapid si touchpad ce integreaza tehnologia ASUS Smart Gesture.

VivoBook S400 vine echipat cu procesor Intel Core i5-3317U de 1.6GHz, cu 4GB RAM si o solutie de stocare hibrid cu HDD de 500GB la 5400RPM si un SSD de 24GB. Terminalul dispune de o placă video Intel HD, ecran tactil cu rezolutie de 1366×768, doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0.

Cele doua noi laptop-uri, ce ofera utilizatorilor acces la performantele superioare asigurate de tehnologia Intel, sunt insotite de modem-uri de date Vodafone, ce permit viteze de download de pana la 21,6Mbps.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu aproximativ 407 milioane de clienti in in intreaga lume, la 30 septembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!