SmartphonesStiri

Cosmote lanseaza sub brand propriu Smart Xceed, un telefon quad-core accesibil

Smart Xceed

Cosmote Romania a anuntat astazi lansarea unui nou smartphone cu Android sub brand propriu, este vorba despre Cosmote Smart Xceed, un telefon cu procesor quad-core ce este oferit la un pret accesibil la abonament.

Smart Xceed beneficiaza de un ecran Super AMOLED de 4.8-inch cu rezolutie HD (1280×720), doua camere foto: una pe spate de 8MP care poate inregistra clipuri video in format Full HD si una frontala de 5MP. Telefonul masoara doar 6mm grosime, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, are 1GB de RAM memorie, 16GB spatiu intern pe telefon, suport 3G (viteze HSPA+ 21.6Mbps), Bluetooth, WiFi, sunet DTS si o baterie de 2000 mAh.

Noul smartphone sub brand propriu, Cosmote Smart Xceed este de astazi disponibil in toate magazine Cosmote si Germanos, impreuna cu un contract incheiat pe 2 ani, pentru 99 de lei cu abonamentul COSMOTE Free XL. Astfel, pentru 45 euro/luna, clientii primesc minute nationale si internationale zona 1 si SMS-uri nationale nelimitate, minute in reyea, SMS-uri in retea si minute in reteaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat). Abonamentul include, de asemenea, aplicatiile RadarMe, Dolce Mobile TV si Mireo Navigation. Pentru contractele incheiate in timpul campaniei promotionale de Craciun Dubleaza magia, clientii vor primi dublul traficului recomandat, care astfel devine de 4GB in cazul abonamentului COSMOTE Free XL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!