ElectrocasniceStiri

Frigiderul Samsung RF24 de saptamana aceasta disponibil in Romania

Samsung French Door

Samsung Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a frigiderului French Door cu patru usi (model Samsung RF24) anuntat in luna februarie a acestui an. Noul model de frigider Samsung RF24 a fost gandit pentru a oferi oamenilor un spatiu mult mai generos (510 litri), astfel incat alimentele sa fie cat mai bine organizate si, in acelasi timp, sa isi mentina prospetimea pentru mai mult timp.

Frigiderul Samsung RF24 are incorporata masina de facut gheata Ice Master, conceputa cu un design compact pentru a mari spatiul disponibil din interiorul frigiderului. In acelasi timp, Ice Master ofera cea mai mare cantitate de gheata produsa de o masina de gheata incorporata intr-un frigider.

Frigiderul Samsung este dotat cu un raft pliabil, ce ofera consumatorilor un spatiu suplimentar de depozitare a recipientelor inalte. Astfel, spatiul de depozitare este marit, iar cel nefolosit este micsorat intr-un timp foarte scurt.

Sertarul Coolselect Zone incorporat in frigiderul Samsung, are patru setari distincte de temperatura programate implicit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a o alege pe cea potrivita pentru continutul sertarului: carne si peste (-1°C), bauturi (1°C), snack-uri (3°C) si vin sau aperitive pentru petreceri (5°C).

Spatiul sertarului Coolselect Zone poate fi reglat in functie de dimensiunea obiectelor depozitate, datorita sitemului Smart Divider cu care frigiderul este dotat, astfel incat cu ajutorul unui singur buton peretii despartitori pot fi deplasati in orice directie.

Samsung French Door RF24

Manerul Samsung Clean EASY al frigiderului Samsung French Door cu patru usi a fost proiectat pentru a facilita o prindere confortabila de fiecare data cand una dintre cele patru uși sunt deschise sau inchise. Interiorul este iluminat ajutorul becurilor LED, o sursa ce emite mai putina caldura si economiseste in acelasi timp spatiu și energie.

Elementele definitorii ale noului frigider: dimensiunile optime si designul compact, otelul inoxidabil lucios, afisajul exterior intuitiv pentru apa, gheata si setari de temperatura, dar si sertarul Cool Zone aliniat la inaltimea blatului de bucatarie, evidentiaza faptul ca frigiderul Samsung a fost conceput pentru a se integra perfect in orice bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!