StiriTech

Cozi de sute de persoane in miez de noapte la lansarea PlayStation 4, in SUA

playstation 4

A fost isterie totala vineri seara in jurul miezului noptii, in Statele Unite. Sute, daca nu mii de persoane, sau aliniat in fata magazinelor de retail Gamestop, Best Buy, cu cateva ore inainte de punerea oficiala in comercializare a noii console Sony PlayStation 4, cu speranta ca vor apuca sa cumpere o unitate.

Mai mult, lansarea a fost transmisa live video pe site-ului oficial Sony PlayStation, insa, la o ora (06:00 dimineata – Romania) la care marea majoritate dintre noi dormeam bine mersi.

Noua consola va ajunge si in Europa in urmatoarele doua saptamani. Mai exact, pe data de 29 noiembrie, consola va fi disponibila si la noi in retail.

Cei care vor sa puna mana pe o unitate in ziua lansarii si vor sa evite aceste cozi (pentru ca ne asteptam ca si in Romania sa fie aceiasi isterie de la miezul noptii ca si in SUA), va sugeram sa o comandati online.  si eMag va ofera posibilitatea de a precomanda consola PlayStation 4 online.

4 Comments

  1. Oficial in Romania lasarea ps4 este in 2014.
    Pe site-ul emag scrie „In Romania nu este confirmata data lansarii. Data estimativa este in primul trimestru al anului 2014.”
    Pcgarage: „Disponibil in 132 zile”
    Altex srie 29 dar mai scrie si: „Data lansarii este estimativa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!