EvenimenteStiriTech

Cum sa petreci o saptamana pe an ca un om al strazii?

iphone6-oamenii-strazii
„Oameni ai strazii” pentru cateva zile pe an in asteptarea lansarii noului Apple iPhone. Credit foto CNBC.

Cum sa petreci o saptamana pe an ca un om al strazii? Nimic mai simplu, te aliniezi la cozile de sute sau mii de persoane formate in aceste zilele in fata magazinelor Apple din Statele Unite.

Este arhi-cunoscuta „nebunia” si „dragostea” oamenilor pentru gadgeturi sau pentru alte lucruri, probabil ca ati vazut pe la stiri sau pe internet cozile imense formate la lansarile anumitor produse. Unii sunt atat de fanatici incat sunt dispusi sa se transforme pentru o saptamana intr-un om al strazii, doar pentru a pune mana pe unul din cele mai dorite gadgeturile ale anului, si nu oricum, ci pe cheltuiala proprie.

Pe langa faptul ca petrec cateva zile dormind pe strazi, in scaune sau paturi improvizate in fata magazinelor Apple, acestia mai si platesc o suma considerabila pentru a primi in schimb unul din noile telefoane iPhone 6.

La mijlocul acestei saptamani CNBC raporta despre cozile care au inceput sa se formeze in jurul magazinelor Apple din Statele Unite (vezi foto sus), ceea ce inseamna ca mii sau zeci de mii de oameni se vor transforma zilele acestea la propriu in oameni ai strazii pentru a-si satisface „nevoile.”

Altii profita de acest gen de situati pentru a incasa sume frumusele din statul la cozi. Se vorbeste despre sume de sute de dolari, chiar mii, atat de mult sunt dispusi unii sa plateasca, doar pentru a prinde un loc cat mai in fata, care sa ii asigure ca vor apuca sa puna mana pe o unitate iPhone 6, deoarece nu toti cei care stau la aceste cozi vor reusi sa achizitioneze noul telefon. Mai mult ca sigur, ca stocurile se vor epuiza in primele ore de la deschiderea magazinelor Apple.

Ca sa vedeti pana unde poate duce acest fanatism, printre acesti „oameni ai strazii,” se vorbeste despre un record de 18 zile petrecute pe strazi in asteptarea unui iPhone, record ce se vrea a fi doborat anul acesta. Mai mult, primii doi oameni dintr-una din aceste cozi si-ar fi vandut locul pentru suma de 1.250 de dolari, ar fi marturisit unul dintre ei pentru CNBC.

Mai sunt 3 zile si ceva pana la lansarea oficiala a noului iPhone, zile pe care acesti oameni le vor petrece in fata magazinului Apple sau la coltul strazii, in functie de cat de lung este randul.

Ce parere aveti de acesti oameni si pasiunea lor excentrica pentru gadgeturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!