Huawei confirma data lansarii telefonului pliabil si mici detalii tehnice

1

Mai multi producatori de telefoane mobile de pe glob vor lansa in cadrul Mobile World Congress 2019 telefoane mobile pliabile. Printre acesti producatori se va numara si Huawei, chinezii confirmand pe retelele de socializare debutul acestui nou gadget.

Huawei confirma data lansarii telefonului pliabil

data lansarii telefonului pliabil

Mai mult, Huawei confirma data lansarii telefonului pliabil — 24 februarie (ora 14:00 CET), dar si mici detalii tehnice despre acest nou smartphone.

Din ce se observa pe imaginea teaser postata de Huawei, telefonul va avea ecranul plaibil pe exterior, nu la la interior cum sunt paginile unei carti. In plus, telefonul Huawei se va plia pe mijloc nu pe margini, cum va fi in cazul telefonului pliabil de la Xiaomi, a carui margini se pliaza la spate pentru a transforma gadgetul din modul tableta in modul telefon.

Prototipul prezentat de Samsung se pliaza tot pe mijloc, insa cel de la Samsung pare sa fie echipat cu doua ecrane (numai unul pliabil).

Articolul precedentTelefonul pliabil Samsung apare intr-o reclama video #MWC2019
Articolul următorA primit plastelina de 6.800 lei in locul unui iPhone XS MAX

1 COMENTARIU

  1. O sa ma uit pe tutorial pt a imi forma o idee cu aceasta noua tendinta in lumea gadgeturilor, cel al telefoanelor pliabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.