GamingPLAYSTATIONStiriWINDOWSXBOX

Daylight este primul joc dezvoltat pe engine-ul Unreal 4

jocul_daylight_captura_ecran

In cadrul summit-ului DICE de la Las Vegas, dezvoltatorul Zombie Studios a anuntat Daylight, primul joc horror bazat pe engine-ul Unreal 4. Actiunea jocului Daylight se desfasoara intr-un conac bantuit de fantome. Mediul 3D din Daylight este generat in totalitate in timp real. Datorita acestui fapt, fiecare jucator in parte v-a beneficia de o experienta diferita de a celuilalt.

Ghidata doar de lumina propriul telefon mobil, o femeie abia trezita din somn se angreneaza intr-o experienta horror pe coridoarele conacului bantuit. Povestea jocului Daylight poate fi dezvaluita doar prin explorarea si descoperirea indiciilor aflate peste tot prin casa.

Desi nu am avut ocazia sa testem acest joc, din imaginile publicate online, ne putem da seama de grafica absolut fabuloasa care se datoreaza engine-ului Unreal 4.

jocul_daylight_captura_ecran_2

Daylight va fi lansat in cursul acestui an pe Steam, pretului de achizitie nu va depasi suma de 20 de dolari. Se aud zvonuri cum ca ar putea fi lansat si pe consolele Xbox 720 si PlayStation 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!