Daylight este primul joc dezvoltat pe engine-ul Unreal 4

0

jocul_daylight_captura_ecran

In cadrul summit-ului DICE de la Las Vegas, dezvoltatorul Zombie Studios a anuntat Daylight, primul joc horror bazat pe engine-ul Unreal 4. Actiunea jocului Daylight se desfasoara intr-un conac bantuit de fantome. Mediul 3D din Daylight este generat in totalitate in timp real. Datorita acestui fapt, fiecare jucator in parte v-a beneficia de o experienta diferita de a celuilalt.

Ghidata doar de lumina propriul telefon mobil, o femeie abia trezita din somn se angreneaza intr-o experienta horror pe coridoarele conacului bantuit. Povestea jocului Daylight poate fi dezvaluita doar prin explorarea si descoperirea indiciilor aflate peste tot prin casa.

Desi nu am avut ocazia sa testem acest joc, din imaginile publicate online, ne putem da seama de grafica absolut fabuloasa care se datoreaza engine-ului Unreal 4.

jocul_daylight_captura_ecran_2

Daylight va fi lansat in cursul acestui an pe Steam, pretului de achizitie nu va depasi suma de 20 de dolari. Se aud zvonuri cum ca ar putea fi lansat si pe consolele Xbox 720 si PlayStation 4.

Articolul precedentFord lanseaza un model de Fiesta ST clasa B, care accelereaza in mai putin de 7 secunde de la 0 la 100 km/h
Articolul următorDocumentarul The Pirate Bay – Away From Keyboard (Viata celor 3 fondatori ai site-ului din perioada procesului)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.