SOFTWAREStiriTechWindows

De unde vei putea descarca Windows 9 Technical Preview

de unde vei putea descarca windows 9 technical preview

De unde vei putea descarca Windows 9 Technical Preview

Windows 9 pare a fi noul sistem de operare al celor de la Microsoft, destul de discutat in ultimul timp. Cu o zi inainte de marea conferinta gazduita de Microsoft, zi in care versiunea Technical Preview va fi disponibila, surse spun, mai nou, ca Windows 9 Technical Preview va avea un pachet de instalare de 4GB (64-bit) si putin peste 3GB (32-bit).

Aceleasi surse au dezvaluit si adresa URL de unde vom putea descarca Windows 9 Technical Preview. Fragmentul principal din URL este „evaluate-windows-technical-preview-for-enterprise”, iar daca-l accesam acum, ne va duce catre o pagina reala a celor de la Microsoft, dar nu pagina de unde se descarca Windows 9 Technical Preview. (pagina Windows 9 TP). Sursele spun ca prin aceasta adresa, maine, 30 Septembrie 2014, vom putea descarca Windows 9 Technical Preview. Pagina va arata ca in imaginea de mai sus.

In aceasta imagine putem vedea interfata Windows, cu meniul de start si tiles-urile Metro, alaturi de butonul „Search” implementat in bara de start. Momentan, aceste informatii nu se confirma in totalitate, fiind doar zvonuri, insa vom putea vedea maine daca adresa oferita de sursa este reala.

Tot maine vom afla mai multe informatii despre noul sistem de operare Windows, deoarece Microsoft va gazdui o conferinta de presa.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!