SOFTWAREStiriWindows

Primele detalii despre actualizarea Windows 8.2, Windows 9 si OS-ul cloud

windows-8-2

Primele detalii despre actualizarea Windows 8.2 si Windows 9

WZOR, un grup rusesc a publicat online cateva informatii importante despre Windows 8.2, posibila actualizare din toamna acestui an, dar si despre Windows 9, viitoarea versiune de sistem de operare a celor de la Microsoft.

Grupul sustine ca Windows 8.2 va fi lansat in toamna acestui an, iar actualizarea va fi similara celei din aceasta primavara, adica Windows 8.1 Update 1. Actualizarea din toamna ar putea fi numita Windows 8.1 Update 2, dar ar putea fi lansata sub numele de Windows 8.2, WZOR declarand ca numele nu este decis, fiind in prezent un subiect de discutie in interiorul companiei Microsoft.

In noua actualizare, Microsoft ne va oferi un nou meniu de start, ce are integrat si tile-uri cu interfata Metro, meniu de start aratat si la conferinta BUILD de acum 3 saptamani. Unele zvonuri sustin ca acest meniu ar putea fi lansat in noua versiune de sistem de operare, dar grupul rusesc infirma acest lucru.

Conform aceleasi surse si Windows 9 va retine acest meniu START, care va fi disponibil atat pe dispozitivele cu ecran tactil cat si pe cele fara si, chiar si pe servere.

In plus, Microsoft se pregateste sa lanseze o versiune de Windows Cloud, un fel de competitor pentru platforma Chrome OS, care sa integreze toate serviciile companiei Microsoft, dar in special cele din cloud (i.e. OneDrive).  Odata cu lansarea acestui sistem cloud, ne asteptam ca Microsoft sa lanseze si primele device-uri ce vor avea la baza Windows Cloud sau cum se va numi noul sistem.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!