StiriTelecom

Digi Mobil Optim Nelimitat redus la 4 euro. Vezi conditiile de beneficiere a reducerii

digi mobil optim nelimitat redus

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat redus de la 5 la 4 euro

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat redus la 4 euro (TVA inclus) se aplica tuturor clientilor persoane fizice care opteaza pentru cel putin doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat, dar sunt in acelasi timp si clienti ai serviciilor Digi Net si televiziune Digi TV Cablu/Satelit.

“Prin acesta reducere de pret dorim sa ii incurajam pe clientii nostri sa comunice nelimitat cu membrii familiei si cu prietenii, la cele mai accesibile preturi. De asemenea, continuam sa ne rasplatim abonatii pentru loialitatea si increderea pe care o arata, asa cum am facut-o intotdeaua prin diverse initiative, de la cresterea gratuita a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin continut variat, exclusiv si de calitate.” declara Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Insa, abonatii RCS&RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achizitioneaza doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc 7 euro (TVA inclus), iar pentru al 2-lea abonament Digi Mobil, vor plati 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament. Cei care nu sunt clienti ai serviciilor de internet fix sau televiziune si doresc sa opteze pentru un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, vor plati 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro (TVA inclus) daca se opteaza pentru doua astfel de abonamente.

Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala, dar si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5GB trafic fara limitare de viteza, avand viteze de acces pana la 21.6Mbps si 100MB/luna pentru date in roaming national, utilizabili in mod gratuit pana la data de 30 septembrie 2014. Abonatii existenti care intrunesc conditiile mentionate anterior, vor beneficia automat de abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat redus la 4 euro incepand cu data de 1 Octombrie 2014, fara a fi necesara o cerere din partea utilizatorului.

Mai mult, RCS&RDS ofera persoanelor care opteaza pentru un contract pe 2 ani, pe abonamentul Digi Mobil Complet 3, posibilitatea de a opta fara niciun cost pentru smartphone-ul Allview A4 Duo sau pentru Nokia 208, iar pentru smartphone-ul Allview A5 Duo/A5 Smiley doar 50 RON (TVA inclus), cu plata integrala. Abonamentul Digi Mobil Complet 3, cu 3 euro/luna, TVA inclus, ofera 150 de minute nationale si internationale incluse, minute nelimitate in reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel), internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21.6 Mbps pentru traficul pana la 3GB si 100 MB/luna pentru date in roaming national, gratuit pana la 30 septembrie 2014.

In acest moment, abonatii Digi Mobil se conecteaza automat, fie la reteaua Digi.Mobil, fie la reteaua Digi.MobilR (reteaua cu roaming national), in functie de tipul zona in care se afla. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, clientii beneficiaza de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!