StiriTelecom

Digi Storage, serviciul de stocare cloud lansat de RCS & RDS

digi-storageDigi Storage, serviciul de stocare cloud lansat de RCS & RDS

RCS & RDS lanseaza Digi Storage, serviciu de stocare cloud, dedicat clientilor sai. Cu Digi Storage, abonatii isi pot stoca datele de pe dispozitive (PC, laptop, smartphone, tableta) pe un cloud.

Mai mult decat atat, utilizatorii pot avea acces la Digi Storage si pe smartphone-urile si tabletele lor, fiind dezvoltate aplicatii pentru Android si iOS. Astfel, continutul utilizatorului va fi sincronizat mereu, indiferent de unde se conecteaza utilizatorul. Digi Storage e compatibil cu Windows, Linux si Mac OS X.

„Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continua politica de a oferi servicii cat mai bine adaptate cerintelor si nevoilor clientilor sai. Digi Storage ofera flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanenta de oriunde, oricand, oferind in acelasi timp posibilitatea ca toate datele sa fie intr-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului si a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Clientii care au incheiat un abonament la Internet Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de 20 GB spatiu de stocare cloud. Pentru stocare suplimentara, abonatii isi pot achizitiona pentru un tarif lunar 50 GB pentru 3 lei, 100 GB pentru 6 lei si 150 GB pentru 9 lei. Preturile mentionate sunt cu tot cu TVA inclus.

Pentru conectarea la Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin intermediul contului Digi Care. Odata conectati pe interfata Digi Storage, utilizatorul poate descarca aplicatia pentru PC. Referitor la dispozitivele mobile cu Android si iOS, utilizatorii pot descarca aplicatiile din Google Play, respectiv Apple Store.

Mai multe detalii despre serviciul cloud Digi Storage gasiti pe digistorage.rcs-rds.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!