SmartphonesStiri

Primul smartphone Amazon cu ecran 3D va fi lansat in vara

smartphone-amazonPrimul smartphone Amazon cu ecran 3D va fi lansat in vara acestui an.

De ceva vreme umblau speculatii cum ca Amazon va lansa si un smartphone. Iata ca acest  lucru se confirma la o saptamana dupa lansarea Amazon Fire TV. Potrivit The Wall Street Journal, primul smartphone Amazon este inca in testari, urmand sa fie lansat in vara acestui an.

Amazon are deja propria productie de tablete cu Fire OS, versiune Android personalizata a companiei. Chiar si recent lansatul Fire TV ruleaza o astfel de versiune, avand chiar peste 200 de mii de aplicatii disponibile in store.

Asadar, primul smartphone Amazon vine dupa o serie de lansari a companiei americane in materie de tablete si TV-uri, astfel ca actualele companii de top ar putea intampina o noua concurenta.

Cat despre dotarile pe care acest prim smartphone Amazon le-ar avea, se vorbeste despre o  tehnologie de monitorizare a retinei, astfel ca senzorii din camere iti urmaresc miscarile ochilor, iar la capitolul display, acest smartphone ar avea un UI (interfata utilizator) 3D, interfata ce se aseamana cu o holograma.

Amazon nu are un profit consistent din vanzarile de hardware, cele mai mari incasari fiind din tabletele Kindle Fire, Kindle eReaders si TV-urile recent lansate.

Ramane de vazut disponibilitatea acestui smartphone Amazon, si anume daca compania va semna contracte cu companiile de telecomunicatii, lucru ce ar oferi un smartphone la un pret mai mic pe un contract de 2 ani, sau va fi comercializat ca telefon liber de retea.

Primul smartphone Amazon va fi prezentat oficial la sfarsitul lunii Iunie, urmand a fi introdus pe piata la sfarsitul verii.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!