StiriTableteTech

Concept dual-screen al tabletei Blackberry Playbook (nume de cod Dreamberry)

Blackberry Playbook este o tableta de 7-inch cu un aer foarte stilat (nici nu ne puteam astepta la mai putin din partea celor de la RIM), ce de curand a primit odata cu noul update la 2.0, suport pentru aplicatii Android.

Astazi vreau sa va arat un concept design de Playbook 3.0  in viziunea unui fan Blackberry, pe care il intituleaza – Dreamberry. Designer-ul ne relateaza de unde ia venit inspiratia, din felul in care Playbook-ul ofera posibilitatea de multi-tasking, si-a dorit ca Dreamberry-ul sau sa fie un dual-screen device pentru a putea discuta pe unul din ecran, pe video chat, in timp ce pe al doilea ecran poate viziona o prezentare in Powerpoint, de exemplu.

La capitolul tastate, a imprumutat design-ul tastaturii de pe Blackberry Bold 9900, a marit dimensiunea butoanelor de pe  tastatura, dupa care a impartit-o in doua (split keys), pentru o pozitie mai relaxanta a mainilor in timp ce tastam, iar deasuprea acesteia a adaugat si un dual-trackpad pentru jocuri. Marea majoritate a tabletelor de astazi nu vin dotate cu trackpad.

Carcasa este compusa dintr-un otel inoxidabil, bine finisat ce nu lasa urme (ceva asemanator cu 9900) si vine cu un sistem de inchidere pe principiul scoica. Cam atat despre viziunea autorului in legatura cu RIM Dreamberry concept design.

Din ce vedem in cele trei imagini pare un concept foarte reusit si foarte indraznet, sincer sa fiu, desi nu sunt utilizator de Blackberry, mi-as dori sa vad un Playbook care sa semene cu acesta. Voi nu? Cine stie poate RIM va prelua idea lui si intr-un viitor apropiat va ajunge si pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!