Stiri

Dyson investește 2,75 miliarde de lire sterline în dispozitive smart conectate

Dyson anunță următoarea etapă a planului de investiții pe cinci ani în valoare de 2,75 miliarde de lire sterline: dispozitive conectate care folosesc software pentru a se optimiza

Lansarea de produse smart care utilizează software și analiza datelor pentru a identifica și remedia diferite situații, chiar înainte ca utilizatorul să observe existența acestora, este noua abordare Dyson pentru produsele electronice viitoare.

Compania alocă peste 2,75 miliarde de lire sterline în următorii 5 ani, prin care să atragă să atragă dezvoltatori de software și analiști de date în echipa care a crescut de zece ori în ultimii 10 ani. Aceștia vor continua să dezvolte o nouă generație de produse inteligente.

Dyson plan de investitii

Dyson explică modul în care progresele în software și capabilitățile produselor conectate vor face viața clienților mai ușoară – prin capacitatea de a remedia diferite situații, înainte ca utilizatorii dispozitivelor Dyson să observe existența acestora.

Aparatele Dyson sunt din ce în ce mai inteligente, folosind o multitudine de senzori smart, elemente de electronică avansată, sisteme de control și straturi de cod software. Acest lucru a fost posibil datorită creșterii de zece ori a numărului dezvoltatorilor de software din 2012 până în prezent, compania continuând angajamentul de a-și extinde echipa în întreaga lume.

Prin intermediul tehnologiei integrate, dispozitivele Dyson pot face invizibilul, vizibil. De exemplu, purificatoarele Dyson detectează și captează poluarea, arătând utilizatorilor date despre calitatea aerului din casele lor, informațiile privind aerul respirat stând la baza dezvoltării viitoare a produselor.

Dacă acum câțiva ani tot ce puteai face cu primul aspirator Dyson era să pornești motorul, acum, aspiratoarele Dyson pot afișa date despre durata de viață a bateriei și își ajustează consumul de energie în funcție de tipul de podea. Tpate acestea datorită unei multitudini de senzori, componente hardware și software integrate în dispozitevele inteligente.

Cel mai recent aspirator Dyson Gen5detect numără și măsoară particulele microscopice, oferind o evaluare precisă utilizatorului și indicând zonele de praf și cu murdărie de pe podea – un salt semnificativ față de produsele Dyson de acum 10 ani.

Planuri de viitor

Dyson se află în plină implementare a planului său de investiții pe cinci ani de 2,75 miliarde de lire sterline în noile tehnologii, intenționând să își dubleze portofoliul de produse până în 2025.

Jake Dyson, inginer șef la Dyson, a declarat: „Software-ul și știința datelor au un scop foarte important, acela de a face viața oamenilor mai ușoară – avem grijă de produs fără ca utilizatorul să își facă griji. Am investit în laboratoarele și campusurile noastre din Marea Britanie, Singapore, Filipine și Polonia și în dezvoltarea echipei de ingineri care lucrează la tehnologii de top secrete, sustenabile și inteligente, cu o viziune ce se întinde pe următorii 15 ani.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!