PromotiiStiriTech

E-Boda anunta reduceri de pret de pana la 80%, de Black Friday

img_20131002_125337

O noua traditie a luat nastere pe meleagurile Romaniei, cei drept imprumutata de la americani, de vreo cativa ani incoace, si anume, ziua de Black Friday, zi din an in care toate preturile la electronice se prebusesc pentru a oferi consumatorilor posiblitatea de a achizitiona gadget-urile preferate la un pret mult mai bun. Bineinteles ca, pentru acest lucru trebuie sa fiti foarte vigilenti, ce si de unde va hotarati sa cumparati.

E-Boda a pregatit de Black Friday reduceri de pret de pana la 80% la produsele sale. In cazul in care aveti in plan achizitionarea unui produs E-Boda, credem ca cel mai bun moment ar fi ziua de Black Friday (22 noiembrie).

Iata ce a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda: „Black Friday a devenit deja o tradiţie şi în rândul consumatorilor români şi, de aceea, am gândit pachete promoţionale cu discounturi de preţ generoase, astfel încât fiecare dintre clienţii noştri să aibă posibilitatea să-şi achiziţioneze un smartphone sau o tabletă. Printre produsele ce beneficiază de reducerile de Black Friday se numără şi vârfurile noastre de gamă, respectiv smartphone-ul Eruption V200 şi tableta Revo R85.”

Indiferent de nevoile lor de comunicare, toti utilizatorii vor avea ocazia sa isi comande smartphone-uri si tablete E-Boda, impreuna cu accesorii pentru acestea, la preturi cu discounturi cuprinse intre 24% si 33%. Smartphone-ul Eruption V200 si tableta Revo R85, cele mai performante dispozitive mobile din portofoliul E-Boda, vor fi disponibile cu accesorii compatibile cu o reducere de aproape 30%  prin Pachetul Quad. In plus, gama de accesoriile pentru dispozitive mobile va beneficia de discounturi de pana la 80%.

Gadget Talk Romania a testat deja cele doua telefoane de tip smartphone ale producatorului roman, review-urile telefoanelor sunt disponibile pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!