AccesoriiSmartphonesStiri

Logitech a lansat Logitech PowerShell Controller pentru iPhone 5S

Logitech Powershell Controller

Logitech, un leader in piata de periferice / accesorii, a lansat Logitech PowerShell Controller, un dispozitiv de tip gamepad cu butoane de joc asemanatoare unei console. Controlerul permite sesiuni de joc mai lungi pe modelele iPhone 5s, iPhone 5 și iPod touch (a cincea generație) ce ruleaza cu sistemul de operare iOS 7. Pentru a folosi acest nou tip de consola de gaming, trebuie sa introduci iPhone-ul sau iPod-ul touch in controller la fel ca in cazul unei carcase standard.

Butoanele analogice ale Logitech PowerShell Controller + Battery ofera experienta familiara a gaming-ului pe consola, datorita dPad-ului, butoanelor shoulder si butoanelor ce permit controlul modului de joc.

“Am conceput acest controller pentru o experiență de gaming completă pe un dispozitiv mobil cu sistem iOS 7,“ a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming în cadrul Logitech. “În contextul în care gaming-ul cucerește platforma mobilă, research-ul nostru arată că 87% dintre utilizatorii de iPhone si iPod touch se bucură de jocuri pe dispozitivul lor; astfel, acesta era momentul pentru a revolutiona experiența.”

Cu iPhone sau iPod touch conectat la controller, vei avea acces la butoanele de pornit/oprit, volum, camera, sistem audio, jack-ul audio pentru casti si port-ul de incarcare. Iar bateria de 1500 mAh a controller-ului mareste autonomia bateriei lui iPhone 5s, iPhone 5 sau celei de-a cincea generatii iPod touch. In plus, poti reincarca ambele baterii fara a indeparta telefonul din controller.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil online la precomanda de astazi pe site-ul producatorului, la pretul de 99,99 Euro. Dispozitivul va fi disponibil in magazinele Apple si in alte magazine la nivel global incepand cu luna decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!