SmartphonesStiri

Galaxy S5 cu procesor Octa-core de 64 biti, rezolutie 2560×1440 si 560 ppi

Galaxy S5

De la lansarea telefonului iPhone 5S cu noul procesor Apple A7 pe 64-biti, au tot aparut zvonuri despre posibilitatea ca Samsung sa adopte aceiasi strategie. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, reprezentanti ai Samsung Electronics si ARM Technology s-ar fi intalnit in cursul acestei saptamani la Seoul pentru a discuta / negocia adoptarea acestui tip de chipset pentru viitorul Samsung Galaxy S5 sau noua linie Galaxy F, considerata high-end de anumite zvonuri.

Unul din oficialii ARM prezenti la intalnire a precizat ca in urmatorii doi ani de zile ne putem astepta la dispozitive portabile (smartphone / tableta) cu procesoare pe platforma de 128-biti, deoarece tehnologia actuala necesita un nivel ridicat de putere de procesare (oficialul a facut referire la tehnologia de recunoastere a fetei si la scanerul de detectare a amprentei).

Samsung Galaxy S5 ar putea fi lansat imediat in primul trimestru al lui 2014 cu un ecran AMOLED de 5 inch, cu rezolutie 2560×1440, o densitate a pixelilor de 560 ppi, procesor Octa-core pe 64-biti, 3GB de RAM, camera foto de 13 sau 16 megapixeli si sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!