EvenimenteStiriTech

Samsung instaleaza primul ecran LED gigant in Iulius Town, Timisoara

ecran LED gigant

Samsung a montat la Timisoara, in Iulius Town, primul ecran LED gigant de exterior.

In vara, Samsung Electronics finaliza instalarea a cinci panouri uriase Smart LED Signage XPS in piata Time Square din New York.

Luna aceasta, dar de data aceasta in Romania, Timisoara, Samsung a montat un astfel de ecran LED gigant in ansamblul mixt din Iulius Town. In momentul de fata este cel mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei.

Ecranul LED instalat are un dot pitch de 6mm, se bazeaza pe tehnologia SMD (Surface Mounted Device) si are o rezolutie de 5.952 X 1.152 pixeli in format landscape.

In contextul digitalizarii accentuate din Romania, piata de smart signage este in continua crestere si toti mai multi jucatori aleg sa exploateze acest segment. Suntem entuziasmati de parteneriatul nostru cu Iulius Town si de faptul ca putem contribui la succesul acestui proiect de dezvoltare regionala„, a declarat Victor Armaselu, Consumer Electronics Director, Samsung Electronics.

ecran samsung led gigant timisoara 2

Ecranul LED instalat la Timisoara se alatura celorlalte proiecte de digitalizare implementate in reteaua nationala de centre comerciale din portofoliul companiei Iulius: 110 ecrane de 75 de inci UHD, totemuri digitale prezente in 3 centre Iulius Mall (Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi), 127 de metri patrati de LED indoor prezenti in zonele food-court din Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj, 244 metri patrati outdoor cu rezolutie de 5.952 x 1.152, precum si 44 metri patrati de totem stradal in cadrul proiectului Iulius din Cluj-Napoca.

Iulius Town Timișoara este cea mai mare investitie din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro, si a presupus integrarea Iulius Mall Timisoara intr-un proiect amplu de regenerare urbana, completandu-l cu functiuni de retail, office si entertainment. Iulius Town este un ansamblu regional, care se adreseaza nu doar locuitorilor din Timisoara, dar si celor din tarile vecine, precum Serbia si Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!