ElectrocasniceSmartphonesStiriTableteTV

eMAG lanseaza brandurile proprii Wink si Star-Light

Wink si Star-LightWink si Star-Light, doua branduri proprii ale magazinului eMAG.

Putini stiu, ca sfarsitul de an (2014), ia gasit pe cei de la eMAG comercializand electronice si electrocasnice sub brand propriu.

Conform unui comunicat dat publicitatii de gigantul magazin de retail de la noi, eMAG va introduce in primul semestru din 2015, modele noi din gama mid-high, precum si sapte modele de smartphone-uri,” toate sub brandul Wink. Mai concret, eMAG va comercializa tablete si telefoane cu sistemul de operare Android la preturi cat mai accesibile, devenind astfel un concurent serios pe segmentul „producatorilor autohtoni„: Allview, Evolio, E-Boda, UTOK, etc.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

Domnul George Costache estimeaza ca, eMAG va comercializa aproximativ 40.000 de unitati (tablete si smartphone-uri) anul acesta.

start-light

Sub cel de-al doilea brand propriu – Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici, brand sub care la inceputul acestui an vor lansa trei modele de televizoare, urmand ca in urmatoarele luni sa mai lanseze si alte modele de televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.

Actualele produse Wink disponibile in oferta eMAG le gasiti aici, iar cele din gama Star-Light aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!